By Baunbaek Blog

Posted in News By Signe Baunbæk Jensen | July 28, 2017

Rock 'n Blue – et populært tøjmærke blandt danske kvinder

Det er med god grund, at det svenske tøjmærke, Rock 'n Blue, har vundet en plads i mange danske kvinders hjerter og klædeskabe. Rock 'n Blue eller Rock And Blue designer nemlig overtøj, der får dig til at føle dig ekstra lækker og godt tilpas. Det svenske mærke er inspireret af byens liv med den ungdommelige tilgang til livet, hvor frihed og musik spiller en stor rolle.

Kollektionerne har et typisk skandinavisk og sofistikeret præg, der med god kvalitet og enkelhed gør tøjet ideelt til hverdagsbrug. Tøjet fra Rock 'n Blue er produceret af lækre materialer, der gør det behageligt at gå i og signalerer en afslappet men stilfuld tilgang til hverdagen. Den gode kvalitet gør også, at tøjet ser ud som nyt længe, hvilket er et stort plus, når det kommer til overtøj, som udsættes for lidt af hvert. Overordnet set appellerer kollektionerne fra Rock ´n Blue til det modebevidste, yngre klientel, der går efter tøj, som udstråler kvalitet på en afslappet og underspillet måde, men overtøjet kan bruges af kvinder i alle aldre.

 

 

Stilrigtige jakker som holder år efter år

Kollektionerne fra Rock ´n Blue indeholder jakker, som egner sig til mange forskellige situationer. Bl.a. laver virksomheden en række vinterjakker i form af dynejakker, som er et meget praktisk og flot valg af jakke til de kolde måneder. Dynejakkernes funktionalitet og flatterende snit gør dem til den perfekte vinterjakke.

Udover vinterjakker laver Rock ´n Blue også en række skindjakker og andre overgangsjakker i flotte og moderne styles. Overordnet set er alle jakkerne fra Rock ´n Blue præget af flotte og gennemtænkte detaljer i form af eksempelvis lynlåse og syninger. De er produceret af de bedste materialer med pels og skind som gennemgående materialer, der er med til at skabe det skandinaviske og eksklusive look. Derudover fås jakkerne i en række forskellige snit, som hver især egner sig til bestemte kropstyper eller looks. I farvevalget er sortimentet også bredt med forskellige nuancer af naturlige og dæmpede, der hitter sæson efter sæson og dermed gør jakkerne tidsløse.

 

Det behagelige er in

De naturlige farver bidrager til et minimalistisk og enkelt udtryk og er især kendetegnende for den skandinaviske stil. Fokusset bør være på enkle og gennemtænkte detaljer, som pryder looket. I den skandinaviske stil lægges der stor vægt på valget af gode materialer. Det kvalitetsbevidste materialevalg gør tøj i skandinavisk stil meget komfortabelt, hvilket er grunden til, at stilen er blevet så populær verden over. Når man føler sig godt tilpas, vil det tydeligt blive afspejlet i udstrålingen, der fyldes af energi og selvsikkerhed.

En anden stil, der vidner om, at det behagelige look er på mode, og som på flere punkter læner sig op af den skandinaviske, er bohemestilen. Det er en afslappet livsstil, hvor tøjet udtrykker personlighed og en tilbagelænet holdning til tilværelsen. Modsat den skandinaviske stil er bohéme tøj mere feminint i farvevalg og udtryk. Begge stilarter er meget moderne med deres afslappede og naturlige look, så hvis du er med på den behagelige trend og på udkig efter skandinaviskinspireret tøj fra Rock ´n Blue, kan du se det store udvalg online her.

 

 

Posted in News By Signe Baunbæk Jensen | July 11, 2017

Hvis der en ting, som rigtig mange kvinder elsker, så er det kjoler. Det er der en meget simpel grund til, da kjoler oftest er behagelige at have på og udstråler femininitet og elegance. En kjole er den perfekte beklædningsgenstand i mange situationer, da de findes i et varieret sortiment. Uanset hvilket humør du er i, eller hvilken kropsform du har, så findes der en kjole, som vil klæde dig, og som du vil føle dig tilpas i.

 Kjoler fra Just a Girl

 

Til festlige lejligheder kan det være klædeligt at iføre sig en stram, kort kjole og et par flotte stiletter eller måske endda en lang kjole for et mere formelt og ekstraordinært look. Til hverdag fungerer kjoler perfekt med et par flotte strømpebukser, fede støvler og en pæn jakke eller cardigan over. Dette look holder det meste af året, men når solen skinner og varmegraderne begynder at stige, er en sommerkjole det helt rigtige valg. Sommerkjoler skal helst være luftige og lette for at nedkøle kroppen i sommervarmen, og så ser de også bare fine ud med et par søde sandaler og en fletning eller udslået hår. I valget af sommerkjole er materialet altafgørende, da selv korte kjoler i det forkerte materiale kan være varme - så gå efter luftige materialer, som lader huden ånde.

 

Blondekjolen – den perfekte kjole til hverdag eller fest

En kjole, som særligt er værd at fremhæve, er blondekjolen. Blondekjoler findes i et stort udvalg, som gør dem perfekte til mange forskellige begivenheder. Så om end det er til fest eller bare en sommerhverdag, kan en sød blondekjole give et elegant og feminint bohemelook. Til hverdagsbrug kan simple blondekjoler være fine med et par sandaler for en gennemført feminin stil, men hvis du ønsker at bryde looket med mere rå items, kan dette gøres med et par fede sneakers eller en jakke i denim eller skind. Hvis du er interesseret i at finde en smuk blondekjole, som enten kan være afslappet til hverdag eller udstråle et mere formelt udtryk med et par stiletter til aftenbrug, så kan du se det store udvalg af blondekjoler hos By Baunbaek her.

 

Bohemestil - fint og afslappet i en elegant kombination

Mange af de blondekjoler, du finder, vil understøtte et bohemelook. Bohemestilen er meget populær, fordi den kombinerer fine, feminine detaljer med noget, som er meget afslappet og ikke mindst behageligt. Dette gøres i en elegant kombination med sarte farver, der er klædelige til rigtig mange, løse og behagelige snit, som samtidig er meget flatterende med flotte blomsterprint, blonder eller flæser. Overordnet set er stilen forholdsvis simpel, men det er de simple items med velovervejede detaljer og smukke farver, der gør bohemestilen virkelig flot.

 

I stilen er kjoler en meget brugt beklædningsgenstand, fordi de netop kombinerer noget feminint og elegant med noget, der er virkelig behageligt og afslappet at bære. Hvis du tænker at en kjole i bohemestil måske ville være noget for dig, kan du se vores store udvalg af kjoler i bohemestil her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in News By Signe Baunbæk Jensen | June 22, 2017

Sommeren står for døren, og det betyder en opdatering af din garderobe. Når temperaturen stiger, er sommerkjoler en populær genstand at iklæde sig – og det er ikke uden grund. Med en fin sommerkjole er du sikret et outfit, som både vil være sommerligt og dejlig luftigt i varmen.

Vinterens kjoler i mørke farver og kraftige materialer er ikke behagelige i solen. Derfor vil du forhåbentligt sætte stor pris på en ny sommerkjole i lyse farver og lette materialer, når sommervarmen for alvor sætter ind.

Læs med her for at sætte nogle tanker i gang hos dig om, hvad du kunne tænke dig i forhold til købet af din nye sommerkjole.

 

Mange flotte kjoler

 

 

I sommeren kan det være dejligt at have muligheden for at iføre sig nogle andre kjoler end din sædvanlige, enkle, sorte kjole. Det er mere sommerligt med kjoler i lyse farver, som samtidig er meget mere behagelige i varmen fra solen end de mørke farver. 

 

Farver fanger øjet, og kjoler i fine pastelfarver er altid et sikkert hit om sommeren. Det er en rigtig god afveksling til de mørke farver, du sikkert går med resten af året. Farver som for eksempel lyserød, gul eller lyseblå er samtidig super flotte til din nye sommerglød, som sammen med pastelfarver vil fremstå ekstra tydeligt.

 

Hvis du derimod vælger en meget simpel og stilren kjole i hvid, vil der være gode muligheder for at ”skeje ud” på andre punkter, uden at det bliver for meget af det gode. Du kan for eksempel overveje en sommerkjole med en flot udskæring eller store ærmer, som tilføjer lidt ekstra til kjolens ellers enkle udtryk. Du kan desuden nemt tilføje en stor halskæde, lange øreringe eller en farverig taske til din hvide sommerkjole. På den måde lader du formen på din sommerkjole eller dine accessoires bidrage med et unikt element til dit look.

 

 

Kjoler i blondemateriale er super feminine og elegante i sit udtryk. Alt efter hvilke forskellige accessoires, du tilføjer til dit outfit, og hvordan du styler dit hår, kan du opnå vidt forskellige udtryk med en blondekjole. Hvis du holder stilen i lyse farver, feminine materialer og enkle smykker, vil du opnå et super elegant udtryk. Hvis du derimod vælger at binde et stort, mønstret tørklæde om dit hår eller sætte et par farverige, røde sko til din blondekjole, vil udtrykket være et fuldstændigt andet. På den måde kan du helt selv være med til at skabe dit helt eget outfit uden at skulle gå på kompromis med din personlige stil.

 

Find din nye kjole her 

Forhåbentligt har denne gennemgang inspireret dig til at finde den perfekte sommerkjole, som skal hænge på din krop hele sommeren igennem. Når du skal vælge din nye sommerkjole, kan det være et godt råd at overveje, hvornår du gerne vil bruge den.

 

Hvis du ønsker en lidt finere og mere elegant kjole til sommerens mange fester, kan du med fordel vælge at købe en kjole med feminine blonder. De hvide kjoler er mere enkle i sit udtryk og fungerer derfor rigtig godt til både hverdag og fest. Det samme gælder de farverige sommerkjoler, som vil være et festligt indspark og vække opsigt i hverdagen eller høste komplimenter til diverse festlige sammenkomster.

 

Hvis du har svært ved at bestemme dig for hvilken kjole, der passer bedst til din personlige stil, kan det være en god idé at købe flere, så du har til alle lejligheder. Hos ByBaunbaek kan du finde et stort udvalg af flotte og sommerlige kjoler i god kvalitet til fornuftige priser. 

Posted in News By Signe Baunbæk Jensen | May 01, 2017

Mærket, Freddy WR.UP®, er en kollektion af tøj, der er blevet lavet af det italienske mærke, Freddy. Kollektionen udkom første gang i 2012, og derefter blev det meget hurtigt rigtig populært. De flotte bukser fik hurtigt meget god omtale - især på sociale medier. Siden dette er mærket kun blevet mere og mere populært for hver ny kollektion.

 

Freddy WR.UP® startede ud som en kollektion af bukse-lignende leggings, men mærket har nu lanceret flere kollektioner af jeans og er endda begyndt på at lancer sportstøj, der også indebærer den populære WR.UP teknologi. WR.UP teknologien er det, der gør WR.UP® bukserne anderledes fra alle andre bukser. WR.UP bukserne har en silikonekant ved bæltekanten på indersiden og andre små features omkring øvre lår, der fremhæver ens former på en flot og naturlig måde, og give din bagdel mere fylde og form.

 Freddy WR.UP®

Der er mange grunde til, at bukserne er så populære. En af dem er uden tvivl, at bukserne har meget høj komfort. Da en størstedel af WR.UP® bukserne er stofbukser, er de særdeles behagelige af have på. De fleste kvinder står ofte i situationen, at de ingen behagelige bukser har i garderoben, da mange slimfit bukser et meget ubehagelige at have på i længden.

 

Freddy WR.UP® findes i mange varianter

Freddy WR. UP startede med at lancere en kollektion af leggings eller stofbukser. Bukserne kom i mange forskellige farver, og den nye WR.UP-teknologi blev hurtigt populær.

Freddy WR.UP® har 6 primære ’grupper’ indenfor deres kollektioner af bukser.

Den mest normale og populære er Freddy WR.UP® Basic, som bare er de helt normale stofbukser. Disse bukser kommer i stort set alle farver og er af samme materiale som leggings. Der er også Freddy WR.UP® 7/8, som kan sammenlignes lidt med petite kollektioner. Freddy WR.UP® 7/8 er til lidt lavere kvinder og piger, og disse anbefales til kvinder med en højde på under 162 cm, hvis man gerne vil have en normal benlængde.

FREDDY WR.UP®

En tredje gren indenfor stofbukserne er Freddy WR.UP® Regular Waist. En ting, som mange nævner om WR.UP® bukserne, er, at de er meget lavtaljede, og derfor har de for nyligt udviklet en kollektion, hvor bukserne er 3 centimeter højere end de normale Freddy WR.UP® Basic, til hvis man ikke bryder sig om alt for lave bukser.


Så er der Freddy WR.UP® Denim, der bare er denimbukser med WR.UP teknologien. Denne model er også meget populær, da de gør WR.UP® bukserne mere naturlige og normale, da det er, som navnet indikerer, cowboybukser, som mange jo er vilde med.

En model, der er noget for sig, er Freddy WR.UP® Sport. Dette er træningsbukser, hvor WR.UP® teknologien er blevet taget I brug. Træningsbukserne har udseende som helt normale træningsbukser, men indeholder alle de samme features som de normale WR.UP® bukser, og de er derfor også en meget populær model.

 

Freddy WR.UP® bukser til ethvert behov

Mange investerer i WR.UP® bukserne, fordi de gerne vil fremhæve deres former, og selvfølgelig give deres bagdel mere form og fylde. Det er selvfølgelig også formålet med bukserne, men der er mange, der tror, at bukserne har en speciel målgruppe, men det er ikke tilfældet. Mange kvinder tror, at WR.UP® bukserne kun er til dem, der har veltrænede ben og veltrænede baller, men sådan er det ikke. WR.UP® bukserne er fremstillet, således alle kan føle sig tilpas i dem, og alle kan bære bukserne uden problemer. Lige meget hvilken kropsform du har, kan du uden tvivl finde et par Freddy WR.UP® bukser, der vil komplimentere dine ben lige præcis på den måde, som du gerne vil have det. Du kan finde vores udvalg lige her

 

Posted in News By Signe Baunbæk Jensen | November 30, 2016

Selvom kalenderen går mod vinter, og vejret bliver køligere og vådere, er det ikke ensbetydende med, at du skal pakke dine leggings væk for i år. For man kan nemlig sagtens bruge sine leggings i vinterhalvåret også, hvis man bare styler dem rigtigt.

 

Oftest bruger man sine leggings i den varmere halvdel af året, hvor man kan have sommerkjoler, toppe og lignende på over sine leggings, men de kan også godt bruges når vejret bliver køligere. Når man styler sine leggings rigtigt om vinteren, kan de nemlig godt fungere både som en erstatning for bukser men også for strømpebukserne, alt efter hvilken type leggings man tager på. Her har vi samlet et par gode måder hvorpå, man kan style sine leggins til både hverdag og fest om vinteren.  

 

Stylingsforslag til leggings

  • - Brug dine leggings sammen med en lang cardigan, et par langskaftede støvler og en langærmet t-shirt

  • - Gør dit look endnu mere interessant med et par leggings i læder-look med en flot, oversize striktrøje og chunky halskæde til

  • - Få et komfortabelt look til dine leggings med en oversize t-shirt, løs cardigan, tørklæde og et par fede støvler til

  • - Et par tætsiddende, slim leggings er flotte med flere lag ovenpå – styles f.eks. med en skjorte med en trøje udenover for et lag-på-lag look

  • - Hvis du har en par ankelleggings, kan du style dem med en varm poncho, et stort tørklæde og dit ynglings par ankelstøvler

  • - Da leggings er varmere end strømpebukser, kan du erstatte dem med strømpebukserne på de kolde dage. Tag gerne en fed nederdel og striktrøje på til dine leggins for et afdæmpet hverdagslook

  • - Style dine leggings med en tunika der er længere bagpå end fortil for et ultramoderne look

  • - Tag en fin strikkjole på udover dine leggings for et fint vinterlook

  • - Hvis du har et par farverige eller mønstrede leggings, er det en god idé at kombinere dem med en meget enkel overdel i en basic farve for at skabe harmoni i dit look

  • - Style dine leggings med en oversize ternet skjorte og tilføj en falsk pels for at give dit look lidt glam

 

Få et stort udvalg af flotte leggins online

 

Smarte leggings i læder lookLeggings kan altså styles på et væld af forskellige måder – også til vinterbrug! Det vigtigste er, at man er kreativ og tænker lidt ud af boksen, når man styler sine leggings.

Leggings kan fås i et hav af forskellige styles, materialer, detaljer og farver, og man kan blandt andet få leggings, der ligner tykke strømpebukser, men man kan også få leggings, der ligner almindelige bukser. Lige meget hvilken slags leggings du foretrækker, finder du altid et stort og bredt udvalg af mange forskellige slags leggings online hos den populære webshop, ByBaunbaek.dk. Hos By Baunbaek finder du et udvalg af tidens mest populære leggings i mange forskellige designs, så du kan blive vinterklar med et par moderigtige leggings, der kan bruges til både hverdag og fest. 

Posted in News By Signe Baunbæk Jensen | September 25, 2016

Det må næsten være enhver fashionistas drøm at eje en smuk beklædningsgenstand af ægte pels. Pelse har altid været anset som en luksusvare, da de signalerer status, selvsikkerhed og stil. En pels giver derfor et udtryk af elegance og eksklusivitet, som alle kvinder drømmer om at udstråle. Pelse kan fås i mange forskellige beklædningsgenstande, lige fra muffedisser til pelsjakker, da pelse er helt utroligt varme at have på, og derfor bruges de oftest i årets kolde måneder.

 

Pels pels pels

 

Pelse er en af verdens ældste materialer til beklædningsgenstande, og man anvender mange forskellige slags dyr til at lave pelsbeklædning af såsom ræve, sæler, mink, kaniner og vaskebjørne, som har en tyk, flot pels, der er perfekt til bl.a. varme pelsjakker og pelsveste.

Beklædningsgenstande af ægte pels er ofte meget dyre, da produktionen og pelsning er meget omfattende procedurer. Derfor har pelse indenfor modeindustrien i mange år kun været beklædning, som de rige og berømte kunne anskaffe sig, da de var de eneste, der havde råd til at betale for pelsene. Det da også er derfra, at pelsen har sin status som en eksklusiv luksusvare, da det især har været jetsettere rundt omkring i verden, man har set i forskellige former for pelse.  

 

Fordele ved at gå i ægte pels

Udover at pelse er helt utrolig smukke og unikke, er der også mange fordele ved at have en pelsjakke eller pelsvest. Den største fordel er selvfølgelig, at pelsbeklædningsgenstande er helt utroligt varme at have på. Derfor er det ideelt at anskaffe sig en flot pelsjakke eller pelsvest, når man bor i et land som Danmark, hvor der er mange kolde måneder, lange vintre og kølige dage, så man kan forblive varm i kulden uden at skulle gå på kompromis med sin stil. Derudover er pelsjakker og pelsveste en tidsløs beklædningsgenstand, og man er dermed altid sikker på at være moderigtige og chik med en pels på.

 

pelsvest  pelsvest

 

En anden fordel er, at en pelsjakke og pelsvest af ægte pels kan holde i rigtig mange år, hvis man passer godt på den. En beklædningsgenstand af ægte pels kan endda blive i familien i mange generationer, og man kan derfor også være heldig at arve en flot pels. Hvis ikke man har udsigt til at arve en pelsjakke eller pelsvest, og man synes at udgiften til en ægte pelsbeklædningsgenstand er i den høje ende, kan man altid tænke på, at den rent faktisk kan holde hele livet, og at man kan give den videre til sin datter en dag. En pels er derfor en investering. Dette er selvfølgelig også en af grundene til, at en pels er et must og en klassiker i den stilfulde kvindes garderobe.

 

Stort udvalg af lækre, smukke pelsjakker og pelsveste online

Der findes et meget stort udvalg af pelsjakker og pelsveste online, og det kan være svært at gennemskue, hvem det er bedst at købe sin pels hos. Det er meget vigtigt at sikre sig at kvaliteten er høj og ægtheden af pelsen inden køb, og derfor skal man naturligvis have fat i en ordentlig forhandler.

Hvis man ønsker sig en ægte pels, men ikke vil købe den hos en decideret pelsforhandler, er webshoppen, ByBaunbaek.dk, et rigtig godt bud på en professionel forhandler, der har et stort og alsidigt udvalg af smukke, ægte pelsjakker og pelsveste online. Hos By Baunbaek finder du pelsjakker og pelsveste af den højeste kvalitet, samtidig med at de forhandles til meget konkurrencedygtige priser. By Baunbaek pelsprodukter fås i forskellige farver og pelstyper såsom kanin og vaskebjørn, der er meget bløde og særdeles komfortable at have på. Se deres alsidige udvalg af pelsjakker og pelsveste på deres

Posted in News By Signe Baunbæk Jensen | September 05, 2016

Inden længe melder de koldere måneder deres ankomst, og det er i den forbindelse en rigtig god idé at kigge sig om efter en lækker og komfortabel vinterjakke. En af de vinterjakker, som er særligt populær blandt mange danske kvinder, er jakker fra producenten, Rock 'n Blue. Denne producent har designet et væld af flotte, stilrene jakker af høj kvalitet, hvilket gør, at du har mulighed for at få en lækker jakke, som du kan få glæde af i de næste mange år frem.

Med en Rock 'n blue jakke får du en velsiddende og komfortabel jakke, som samtidig også er produceret af gode kvalitetsmaterialer – og som er særdeles praktisk.

 

Rock 'n Blue jakke Rock 'n Blue jakke  Rock 'n Blue jakke

 

Produkter af højeste kvalitet

Rock 'N Blue, eller RockAndBlue som det også kaldes, er et svensk mærke, som har opnået stor popularitet blandt rigtig mange kvinder. Dette skyldes producentens store fokus på at lave produkter med unikke designs – og ikke mindst producentens konstante fokus på at lave produkter af absolut højeste kvalitet, som er en af de ting, der går igen ved alle de mange forskellige produkter, som producenten står bag.

Særligt kan du ved køb af en Rock n’ blue jakke som forbruger roligt regne med at få et lækkert produkt, hvor der er kælet for alle detaljerne designmæssigt – og hvor du kan være sikker på at få en lækker og velsiddende jakker til vinter, hvor komfort er sat i højsædet.

 

Stort udvalg af Rock n’ blue jakker hos By Baunbaek

Hos By Baunbaek er vi forhandlere af et stort og bredt udvalg af mange forskellige typer af jakker fra det populære brand, ROCK N BLUE. Vi forhandler et særlig stort udvalg af flotte Rock 'n blue jakker i et bredt og alsidigt udvalg for enhver smag. Vort sortiment rummer et hav af modeller med forskellige designs – indenfor et fornuftigt prisleje.

Klik her for at se vores udvalg af Rock 'n blue jakker.

Posted in News By Signe Baunbæk Jensen | July 11, 2016

Hos By Baunbaek har vi siden 2012 solgt tøj i boheme stil i vores webshop og har gennem årene fået kontakt til en masse super dygtige udenlandske leverandører af Boheme tøj i Paris. Dem besøger vi jævnligt for at købe tøj i den helt rigtige stil og sikre en kvalitet, som vi kan stå inde for.

Det sker også at vi laver vores egne designs og får dem produceret af de dygtige franske skræddere. Det vil sige, at der er en stor sandsynlighed for, at det boheme tøj du finder på vores webshop ikke findes andre steder. For vi elsker, når tøjet er lige så unikt som vores kunder :)

 

Hvad er tøj i Boheme stil?

Boheme stil er en romantisk og feminin tøjstil til modebevidste kvinder. Stilen er præget af tøj i rolige farver som naturfarver og jordfarver i blød creme, lysebrun, brun, rosa og grå. Tøj i boheme stil har ofte mange flotte detaljer som f.eks. blonder samt diskrete mønstre.

Boheme stilen signalerer afslappet livsstil, hvor der samtidigt fokuseres på kvalitet.

 

Boheme stilKjole i Boheme stilKjole i boheme stil

 

Posted in News By Signe Baunbæk Jensen | June 19, 2016


Hos By Baunbaek har vi igennem en årrække specialiseret os i luksus boheme tøj. Vi er blandt de førende webshops i Danmark og gør alt for at forny sortimentet gennem hele sæsonen. 

 

Vi henter vores tøj i Frankrig, men designer også en stor del selv. Så du finder sjældent det samme tøj andre steder. 

 

Hos os finder du kort sagt alt dametøj i boheme stil: 

Boheme tøj

Vi forhandler også fodtøj og accessories, som passer til tøjet. I vores sortiment finder du bla. Boheme sko, sandaler og støvler.

Hos By Baunbaek får du altid gratis fragt til pakkeshops. 

Oprettet
pr. side

9 vare(r)