.mgs-gdpr-cookie-notice {display:none;}
Information: Vi holder ferielukket i uge 29 og 30 og der er derfor længere behandlingstid på ordrer.

By Baunbaek Blog

Rock N' Blue 2017

Det er med god grund, at det svenske tøjmærke, Rock 'n Blue, har vundet en plads i mange danske kvinders hjerter og klædeskabe. Rock 'n Blue eller Rock And Blue designer nemlig overtøj, der får dig til at føle dig ekstra lækker og godt tilpas. Det svenske mærke er inspireret af byens liv med den ungdommelige tilgang til livet, hvor frihed og musik spiller en stor rolle.

Læs MereRock N' Blue 2017
FIND INSPIRATION TIL KJOLEKØBET

Hvis der en ting, som rigtig mange kvinder elsker, så er det kjoler. Det er der en meget simpel grund til, da kjoler oftest er behagelige at have på og udstråler femininitet og elegance. En kjole er den perfekte beklædningsgenstand i mange situationer, da de findes i et varieret sortiment. Uanset hvilket humør du er i, eller hvilken kropsform du har, så findes der en kjole, som vil klæde dig, og som du vil føle dig tilpas i.

Læs MereFIND INSPIRATION TIL KJOLEKØBET
Få tips til at style sommerens kjoler her

Sommeren står for døren, og det betyder en opdatering af din garderobe. Når temperaturen stiger, er sommerkjoler en populær genstand at iklæde sig – og det er ikke uden grund. Med en fin sommerkjole er du sikret et outfit, som både vil være sommerligt og dejlig luftigt i varmen.

Vinterens kjoler i mørke farver og kraftige materialer er ikke behagelige i solen. Derfor vil du forhåbentligt sætte stor pris på en ny sommerkjole i lyse farver og lette materialer, når sommervarmen for alvor sætter ind.

Læs med her for at sætte nogle tanker i gang hos dig om, hvad du kunne tænke dig i forhold til købet af din nye sommerkjole.

Læs MereFå tips til at style sommerens kjoler her
Slimfit bukser med perfekt pasform fra Freddy WR.UP®

Mærket, Freddy WR.UP®, er en kollektion af tøj, der er blevet lavet af det italienske mærke, Freddy. Kollektionen udkom første gang i 2012, og derefter blev det meget hurtigt rigtig populært. De flotte bukser fik hurtigt meget god omtale - især på sociale medier. Siden dette er mærket kun blevet mere og mere populært for hver ny kollektion.

Læs MereSlimfit bukser med perfekt pasform fra Freddy WR.UP®
Få inspiration til at style dine leggings til både hverdag og fest!

Selvom kalenderen går mod vinter, og vejret bliver køligere og vådere, er det ikke ensbetydende med, at du skal pakke dine leggings væk for i år. For man kan nemlig sagtens bruge sine leggings i vinterhalvåret også, hvis man bare styler dem rigtigt.

Oftest bruger man sine leggings i den varmere halvdel af året, hvor man kan have sommerkjoler, toppe og lignende på over sine leggings, men de kan også godt bruges når vejret bliver køligere. Når man styler sine leggings rigtigt om vinteren, kan de nemlig godt fungere både som en erstatning for bukser men også for strømpebukserne, alt efter hvilken type leggings man tager på. Her har vi samlet et par gode måder hvorpå, man kan style sine leggins til både hverdag og fest om vinteren.  

Læs MereFå inspiration til at style dine leggings til både hverdag og fest!
Drømmen om at eje en pelsjakke og pelsvest

Det må næsten være enhver fashionistas drøm at eje en smuk beklædningsgenstand af ægte pels. Pelse har altid været anset som en luksusvare, da de signalerer status, selvsikkerhed og stil. En pels giver derfor et udtryk af elegance og eksklusivitet, som alle kvinder drømmer om at udstråle. Pelse kan fås i mange forskellige beklædningsgenstande, lige fra muffedisser til pelsjakker, da pelse er helt utroligt varme at have på, og derfor bruges de oftest i årets kolde måneder.

Læs MereDrømmen om at eje en pelsjakke og pelsvest

Items 1 to 6 of 9 total

Vis pr. side