.mgs-gdpr-cookie-notice {display:none;}

Jakker & Veste

Man kan aldrig få nok jakker i sin garderobe! Man vil jo helst købe en ny jakke til hver sæson, men der findes også de jakker man har, som er så klassiske og tidsløse, at de holder i mange år.

Filtrer

Shop by Category

Varer 1-12 af 195

Stigende orden
 1. Fengo Flower Hør skjorte bluse Flere farver
  Nyhed
 2. Mar&CO cardigan jakke sort
  NyhedUdsalg
  Mar&CO cardigan jakke sort
  Tilbudspris 200,00 DKK Normalpris 349,00 DKK
 3. Emma Dore lang blonde kimono 22131 hvid
  Nyhed
 4. Lucy Luu cardigan jakke 003 hvid
  NyhedUdsalg
  Lucy Luu cardigan jakke 003 hvid
  Tilbudspris 350,00 DKK Normalpris 499,00 DKK
 5. Lucy Luu cardigan jakke 004 hvid/sort
  NyhedUdsalg
  Lucy Luu cardigan jakke 004 hvid/sort
  Tilbudspris 350,00 DKK Normalpris 499,00 DKK
 6. Goodies Denim perle jakke x259
  Nyhed
 7. Hf blazer jakke - Camel
  Udsalg
  Hf blazer jakke - Camel
  Fra 280,00 DKK Normalpris 349,00 DKK
 8. Hf blazer jakke - Sort
  Udsalg
  Hf blazer jakke - Sort
  Fra 280,00 DKK Normalpris 349,00 DKK
 9. Hf læder look jakke - 1180 Beige
  Udsalg
  Hf læder look jakke - 1180 Beige
  Fra 280,00 DKK Normalpris 399,00 DKK
 10. Hf læder look jakke - 1180 Brun
  Udsalg
  Hf læder look jakke - 1180 Brun
  Fra 280,00 DKK Normalpris 399,00 DKK
 11. Paris et moi -fake fur jakke - Sort
 12. Paris et moi -fake fur jakke - Cream

Varer 1-12 af 195

Stigende orden

 

Jakker & veste med pels

Lige meget hvilken slags jakke du er på udkig efter til sæsonen, så kan du finde et stort og alsidigt udvalg af damejakker og veste online hos Just A Girl. Vi har nemlig fundet de allerbedste og mest moderigtige jakker til kvinder, så du kan finde din perfekte damejakke eller vest i vores webshop. Se blandt andet vores jakker fra Rockandblue her.

 

Hold dig varm med en jakke med pelskrave

Vinter betyder mere tøj – og jo varmere jo bedre. Lunt og varmt bliver det med garanti med en lækker jakke med pelskrave fra ByBaunbaek. For med sådan en lynet godt op er det slut med at fryse, når du skal ud ad døren i de kølige efterårs- og vintermåneder.

Vi er ret vilde med jakker med pelskrave, fordi kraven tilfører elegance og femininitet til jakken på en naturlig og meget simpel måde. En jakke med pelskrave passer derfor rigtig godt sammen med et par lækre Mou støvler eller et par tætsiddende jeans og leggings i bohemestil. 

Vores udvalg af jakker med pelskrave er stort og varierer i form og farver. Fælles for alle jakkerne er dog, at de er fremstillet af materialer i en rigtig god og høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på at holde varmen med en jakke med pelskrave fra os i mange vintre frem.

 

Vinterjakke med pelskrave

Vinterbeklædning kan være mindst lige så stilfuld, elegant og feminin som sommerbeklædning. Sådan er det i hvert fald med en vinterjakke med pelskrave fra ByBaunbaek, da de er særligt udvalgt efter at passe til en garderobe, der emmer af boheme og kvindelighed. Der er derfor bestemt ikke gået ned på detaljerne og pasformen, da det er dig, der skal komme med jakken og ikke omvendt. Uanset hvilken vinterjakke med pelskrave du ender med at vælge, kan du altså benytte den til både hverdags- og pænt brug.

Jakkerne giver dig derfor rig mulighed for at fremhæve den kvinde, du er – også selvom det fryser eller blæser udenfor, og du skal holde dig godt varm.

 

Damejakke med pelskrave

Kvalitet er bestemt ikke noget, du behøver at gå ned på med en damejakke med pelskrave fra ByBaunbaek. For vores damejakker med pelskrave er fremstillet med naturdun i form af andedun og andefjer samt lækker faux fur pels, der holder sig pænt og fyldigt selv ved hyppigt brug.

Der er forskel på længden på vores damejakker med pelskrave, så du kan vælge den længde, du har det bedst med. Vil du gerne gøre den endnu mere praktisk og ikke kun beskytte mod kulde, men også mod vand, kan du imprægnere den.

Vores lækre damejakker med pelskrave går ned til 2-4 minusgrader og holder dig derfor varm på langt de fleste danske vinterdage.

 

Sort jakke med pelskrave

Er du mest til sort, når det kommer til overtøj, kan vi glæde dig med, at vi naturligvis også har dette på vores hylder. Vi har et forskelligt udvalg, som blandt andet giver dig mulighed for at vælge mellem:

 

» Puffet sort jakke med lige pasform

» Figursyet sort jakke med pelskrave og gulddetaljer

» Figursyet sort jakke med pelskrave og sølvdetaljer

 

De er alle meget klassiske og tidløse, uden der bliver gået på kompromis med detaljerne. Uanset hvad du er til, og hvad du godt kan lide at fremhæve ved dig selv, får du mulighed for med vores udvalg af sorte jakker med pelskrave.

 

Hos ByBaunbæk finder du: