Tøj

Hos ByBaunbaek kan du finde flere forskellige spændende stile og tøjmærker, hvis du som stilbevidst og cool kvinde er på udkig efter fornyelser til dit klædeskab. En af de helt store og populære trends er boheme tøj, der giver et romantisk og feminint look.

Varer 1-12 af 897

Stigende orden
 1. Lovika Eagle tee shirt 015 Flere farver
  Nyhed
 2. Lovika Flæse shorts 9431 Beige / multi
  Nyhed
 3. Lovika strik cardigan 15959 champagne
  Nyhed
 4. Lovika Louisa nederdel 10111 Flere farver
  Nyhed
 5. Lovika Louisa top 10103 Flere farver
  Nyhed
 6. Vera fashion jakke 1131 army
  Nyhed
 7. sarl Lifa Poncho 40501 beige
  Nyhed
 8. Lucy & co paliette cardigan 9370 guld
  Nyhed
 9. Azaka sommer kjole 6465 creme
  Nyhed
 10. Azaka tunika kjole 6464 creme
  Nyhed
 11. Azaka blonde top 6467 creme
  Nyhed
 12. Azaka nederdel 6466 creme
  Nyhed

Varer 1-12 af 897

Stigende orden

 

Boheme tøj

Hvis du er glad for at udstråle ro i jord- og andre naturfarver og samtidig se fin ud i behagelige snit, er boheme tøj måske stilen for dig. Det er samtidig en stil, hvor du kan finde meget forskelligartet tøj til kvinder.

 

Stort udvalg af boho tøj i mange farver

 

Er du glad for boheme tøj som kvinde, kan du her på siden finde både:

Det betyder kort sagt, at du har et stort og meget varieret udvalg at vælge imellem, hvis du gerne vil forny din garderobe og din tøjstil. Fordi boheme tøj er kendetegnet ved de mere starte douche farver, kan du finde de forskellige styles og designs i farver som for eksempel hvid, beige, rosa, khaki, sort og grå. De forskellige farver er med til at udvide udvalget yderligere.

 

Materialer i flere afskygninger

Det er ikke kun i forhold til farver, at du har meget at vælge imellem hos ByBaunbaek. Ligesom at du kan finde forskellige stykker tøj, hvad enten du er på udkig efter en flot kjole, en dejlig striktrøje eller en lækker buksedragt, kan du også finde boheme tøj i forskellige materialer. Disse materialer indbefatter blandt andre:

 • Tyl
 • Pailletter
 • Acryl
 • Polyamide

Uanset hvilket materiale, du føler dig godt tilpas i, vil du derfor kunne finde det hos ByBaunbaek, når det kommer til boheme tøj. Det er ofte også i materialerne, at tøjet for alvor kan skille sig ud og dermed give dig et unikt look. Det sker nemlig i detaljerne, som når en kjole er lavet af pailletter eller har glimmer på sig, når en striktrøje ser ekstra blød og behagelig ud, eller når nederdelen bruser af tyl. Materialerne har dermed også betydning for, om du opnår det look, du gerne vil både i hverdagen eller til mere festlige begivenheder.

 

Flotte detaljer i boheme tøj

Med de mange valgmuligheder, når det kommer til boheme tøj hos ByBaunbaek, kan du style tøjet på mange forskellige måder for at få det helt rigtige look. Generelt er boheme tøj dog en underspillet stil, der samtidig udstråler ro og romantik. Det kommer blandt andet til udtryk i de fine detaljer på meget af tøjet, som både kan være brugen af flæser, blonder eller smukke mønstre i form af for eksempel blomster eller leopard.

Ud over de fine detaljer er boheme tøj som regel også designet med løse snit. Det betyder, at tøjet ofte er behageligt at have på, ligesom at det giver et afslappet, men samtidig elegant og feminint look til kvinder.

ByBaunbaek er også den ledende forhandler af jakker fra den kendte mærke RockAndBlue.

 

Boho tøj og modetøj til kvinder

Kendetegnende for bohéme tøj er oftest natur- og jordfarver i flatterende, løse snit med flotte detaljer, som giver en romantisk og feminin stil, der udstråler ro. Tøjet og det resterende modetøj du finder på Just a Girl er for den stilbevidste kvinde, der ved, hvad hun vil have og ikke går på kompromis med god kvalitet.

Hos os finder du både kjoler, toppe, buksedragter, tunikaer, bukser, shorts m.m. i flotteste bohemestil med smukke detaljer, som kan være blonder, flæser eller blomstermønstre. Tøjet kan både være smukt i al sin enkelthed til hverdag men vil også gøre sig perfekt til festlige anledninger med få accessories og et par stilfulde stiletter. Her hos Just A Girl forhandler vi et stort udvalg af tøj i bohemestil og modetøj, så du til enhver tid kan finde tøj, der vil få dig til at fremstå afslappet og elegant.