Tøj

Hos ByBaunbaek kan du finde flere forskellige spændende stile og tøjmærker, hvis du som stilbevidst og cool kvinde er på udkig efter fornyelser til dit klædeskab. En af de helt store og populære trends er boheme tøj, der giver et romantisk og feminint look.

Varer 1-12 af 729

Stigende orden
 1. Tina wodstrup bluse lilla 1976 kvinde
  Udsalg
  Tina wodstrup bluse lilla 1976 kvinde
  Fra 180,00 DKK Normalpris 449,00 DKK
 2. Tina wodstrup tunika khaki 287
  NyhedUdsalg
  Tina wodstrup tunika khaki 287
  Fra 200,00 DKK Normalpris 599,00 DKK
 3. Army top
  Army top
  Fra 200,00 DKK Normalpris 349,00 DKK
 4. Tina Wodstrup 1893 Plum
  Udsalg
  Tina Wodstrup 1893 Plum
  Fra 200,00 DKK Normalpris 549,00 DKK
 5. Tina wodstrup 1893 Nude
  Udsalg
  Tina wodstrup 1893 Nude
  Fra 200,00 DKK Normalpris 549,00 DKK
 6. Tina Wodstrup 1878 tunika
  Tina Wodstrup 1878 tunika
  Fra 165,00 DKK Normalpris 549,00 DKK
 7. Hannah fake fur - Lilla
  NyhedUdsalg
  Hannah fake fur - Lilla
  Fra 200,00 DKK Normalpris 800,00 DKK
 8. Azaka lang paliet kjole at4565 Rosa
 9. Azaka lang paliet kjole at4565 grå
 10. Azaka lang paliet kjole at4565 sort
 11. Luksus Pakke Black Friday
  Udsalg
 12. Tina Wodstrup Tunika kjole 1877 Flere farver kvinde
  NyhedUdsalg
  Tina Wodstrup Tunika kjole 1877 Flere farver kvinde
  Fra 299,00 DKK Normalpris 649,00 DKK

Varer 1-12 af 729

Stigende orden

 

Boheme tøj

Hvis du er glad for at udstråle ro i jord- og andre naturfarver og samtidig se fin ud i behagelige snit, er boheme tøj måske stilen for dig. Det er samtidig en stil, hvor du kan finde meget forskelligartet tøj til kvinder.

 

Stort udvalg af boho tøj i mange farver

 

Er du glad for boheme tøj som kvinde, kan du her på siden finde både:

Det betyder kort sagt, at du har et stort og meget varieret udvalg at vælge imellem, hvis du gerne vil forny din garderobe og din tøjstil. Fordi boheme tøj er kendetegnet ved de mere starte douche farver, kan du finde de forskellige styles og designs i farver som for eksempel hvid, beige, rosa, khaki, sort og grå. De forskellige farver er med til at udvide udvalget yderligere.

 

Materialer i flere afskygninger

Det er ikke kun i forhold til farver, at du har meget at vælge imellem hos ByBaunbaek. Ligesom at du kan finde forskellige stykker tøj, hvad enten du er på udkig efter en flot kjole, en dejlig striktrøje eller en lækker buksedragt, kan du også finde boheme tøj i forskellige materialer. Disse materialer indbefatter blandt andre:

 • Tyl
 • Pailletter
 • Acryl
 • Polyamide

Uanset hvilket materiale, du føler dig godt tilpas i, vil du derfor kunne finde det hos ByBaunbaek, når det kommer til boheme tøj. Det er ofte også i materialerne, at tøjet for alvor kan skille sig ud og dermed give dig et unikt look. Det sker nemlig i detaljerne, som når en kjole er lavet af pailletter eller har glimmer på sig, når en striktrøje ser ekstra blød og behagelig ud, eller når nederdelen bruser af tyl. Materialerne har dermed også betydning for, om du opnår det look, du gerne vil både i hverdagen eller til mere festlige begivenheder.

 

Flotte detaljer i boheme tøj

Med de mange valgmuligheder, når det kommer til boheme tøj hos ByBaunbaek, kan du style tøjet på mange forskellige måder for at få det helt rigtige look. Generelt er boheme tøj dog en underspillet stil, der samtidig udstråler ro og romantik. Det kommer blandt andet til udtryk i de fine detaljer på meget af tøjet, som både kan være brugen af flæser, blonder eller smukke mønstre i form af for eksempel blomster eller leopard.

Ud over de fine detaljer er boheme tøj som regel også designet med løse snit. Det betyder, at tøjet ofte er behageligt at have på, ligesom at det giver et afslappet, men samtidig elegant og feminint look til kvinder.

ByBaunbaek er også den ledende forhandler af jakker fra den kendte mærke RockAndBlue.

 

Boho tøj og modetøj til kvinder

Kendetegnende for bohéme tøj er oftest natur- og jordfarver i flatterende, løse snit med flotte detaljer, som giver en romantisk og feminin stil, der udstråler ro. Tøjet og det resterende modetøj du finder på Just a Girl er for den stilbevidste kvinde, der ved, hvad hun vil have og ikke går på kompromis med god kvalitet.

Hos os finder du både kjoler, toppe, buksedragter, tunikaer, bukser, shorts m.m. i flotteste bohemestil med smukke detaljer, som kan være blonder, flæser eller blomstermønstre. Tøjet kan både være smukt i al sin enkelthed til hverdag men vil også gøre sig perfekt til festlige anledninger med få accessories og et par stilfulde stiletter. Her hos Just A Girl forhandler vi et stort udvalg af tøj i bohemestil og modetøj, så du til enhver tid kan finde tøj, der vil få dig til at fremstå afslappet og elegant.