Cookie- og persondatapolitik

Hos www.bybaunbaek.dk (By Baunbaek) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende privatlivspolitik fastlægger klare retningslinjer for By Baunbaeks måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

 

Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet ”gældende lovgivning”). Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

 

1.      Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

just a girl v/Signe Baunbæk Jensen

Pinnebjergvej 4

8620 Kjellerup

CVR 34309132

Telefon +45 51 50 03 51

E-mail: justagirlsj@gmail.com

 

2.      Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål

2.1.    Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer

 

2.1.1. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder re-targeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig, for at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden, til indsamling af statistik til optimering af hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

 

 

2.2.    Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmetode, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

2.2.1. Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb via vores Webshop indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig

 

2.3.    På hjemmesiden har du mulighed for aktivt at tilmelde dig modtagelsen af nyhedsbreve. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du bedt om at oplyse e-mailadresse og accepterer at modtage nyhedsbreve fra os.

 

2.3.1. Formålet er at varetage vores interesse i at kunne sende nyhedsbreve og foretage målrettet markedsføring.

Du kan til enhver tid afmelde dig modtagelsen af disse nyhedsbreve. Dette kan du gøre via et link i tidligere fremsendte nyhedsbreve eller bede os om at afmelde dig.

 

3.      Sletning af personoplysninger

3.1.    Opbevaring af personoplysninger afhænger af formålet med personoplysningerne.

 

3.2.    Når du besøger hjemmesiden, vil dine oplysninger være tilgængelige til brug for re-targeting og re-marketing. Disse oplysninger slettes ikke, medmindre du aktivt beder om at blive slettet fra disse databaser, dog se pkt. 2.3.

 

3.3   Når du køber en service hos By Baunbaek har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil servicen er leveret og en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet. Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres. Hvis du opretter en konto, arkiveres disse oplysninger under dine brugeroplysninger og vil være synlige for dig, når du logger ind på din personlige konto. Disse oplysninger kan bruges til at se, hvad du tidligere har bestilt hos By Baunbaek og du kan også genbestille direkte i webshoppen ud fra dette arkiv.

 

3.4  Dine oplysninger om tidligere køb slettes fra webshoppen, når de er mere end 5 år gamle. Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret hos By Baunbaek i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører. Såfremt du ikke har handlet hos By Baunbaek i 5 år vil dine personoplysninger slettes.

 

4.      Overladelse til databehandlere

De personoplysninger, som vi indsamler om dig i forbindelse med opfyldelse af køb hos www.bybaunbaek.dk eller besøg på hjemmesiden, vil bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration. Herunder eksempelvis til opfyldelse af den købsaftale du har indgået med By Baunbaek og fremsendelse af faktura oplysninger vil som udgangspunkt ikke videregives til tredjepart.

4.1   Oplysninger kan dog overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden samt målrettet markedsføring, herunder re-targeting. Nogle af disse samarbejdspartnere er dataansvarlige og nogle er databehandlere. Alle samarbejdspartnere skal efterleve lovmæssige krav til behandling af persondata.  

4.2   To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

4.2.1         kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

4.2.2         kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

 5.      Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

 

6.      Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

 

7.      Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

 

8.      Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på justagirlsj@gmail.com eller telefon 51 50 03 51. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

 

just a girl v/Signe Baunbæk Jensen
Pinnebjergvej 4
8620 Kjellerup

 

9.      Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 8 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.