Blonde toppe og T-shirts

T-shirts og blonde toppe er basale elementer i garderoben. Dog behøver de ikke at lede til et basalt eller kedeligt look. Hos By Baunbaek lægger vi ikke skjul på, at vi har en stor kærlighed for bohemestilen, som netop handler om at være ubekymret og ubundet af normer.

Varer 1-12 af 35

Stigende orden
 1. Lucene blonde top i bomuld 83476 beige
  Nyhed
 2. Sandy Paris crop top 3015 hvid
  Nyhed
 3. For Her Paris Jessica sommer top 2893 Flere farver
  Nyhed
 4. J&L Style blonde mesh bluse 2015 taupe
  NyhedUdsalg
  J&L Style blonde mesh bluse 2015 taupe
  Tilbudspris 120,00 DKK Normalpris 199,00 DKK
 5. Maelys Paris Blonde top 9091 Hvid
  Nyhed
 6. Catherine Style Bobo Glam Blonde tunika CS700 Hvid
  Nyhed
 7. Loriane top med similisten forneden 7255 Sort
  Nyhed
 8. Belle com' elle top med blonde kant 20204 sort
 9. New Sunsine Erika top hvid
  Nyhed
 10. New Sunsine Erika top beige
  Nyhed
 11. Golden Days bluse med layer 6137 Taupe
  Nyhed
 12. Golden Days crop boho top 7916 Sort
  Nyhed

Varer 1-12 af 35

Stigende orden

 

Blonde toppe

En top med blonder går aldrig af mode, da de forskellige typer af blonder, giver toppene et forskelligt udtryk, hvilket gør det muligt at personliggøre outfittet til dit behov. Hos ByBaunbaek har vi toppe med større og mange blonder, når toppen skal have fuld opmærksomhed og være centrum for outfittet, ligesom vi har flotte toppe med mindre blonder, når blot der skal være en mindre, men betydningsfuld detalje.

 

Vi har derfor mange forskellige blonde toppe, som alle er inspireret af den afslappede, men cool bohemestil. Vi er derfor sikre på, at det ikke vil tage lang tid at finde en blonde top, som passer perfekt ind i din garderobe. Du er derfor velkommen til frit at vælge blandt dine favoritter.

 

Når du klikker dig igennem vores udvalg af blonde toppe, vil du opdage, at vi har toppe fra flere populære mærker såsom Rosemunde, der er en klassisk musthave til enhver kvindes garderobe. Rosamunde er gode til at lave toppe, der fremhæver en kvindes former på en feminin måde. Blondetoppene er i flere forskellige farver med flotte detaljer, som får dig og dit outfit til at se helt perfekt ud.

 

Blonde top med korte ærmer

Toppe er ikke bare noget basalt, men noget, som giver mulighed for nytænkning og feminin kreativitet i mønster og pasform.

Vores sortiment byder blandt andet på et væld af forskellige designs, hvor toppe med fokus på simplicitet såvel som toppe med blomster, blonder og andre detaljer, alle har det tilfælles, at de er nøje udvalgte og er af meget høj kvalitet. Den rolige, jordbundne farvepalet i sortimentet giver en naturlig effekt, som er med til at fremme den individuelle skønhed ved at smelte sammen med dit naturlige jeg.

 

Forskellige snit i vores blonde toppe

Hos ByBaunbaek har vi haft fokus på at sammensætte et udvalg af blonde toppe, der tager højde for, at kvinder klæder sig forskelligt og derfor også har forskellige præferencer. Er du derfor på udkig efter en V-udskæring eller en mindre vovet rund halsudskæring, har vi en blonde top, der passer til din smag og din garderobe.

 

Vi ved også, at der er stor forskel på, om man som kvinde gerne vil have ærmer eller ej. Derfor har vi en blonde top i bohemestil til dig, der godt kan lide at matche en blonde top uden ærmer med en sød boheme nederdel eller et par jeggings til hverdag, ligesom vi har en blonde top til dig, der har det bedst med ærmer, når du skal sammensætte et cool hverdagslook.

 

Uanset hvad du er mest til, passer vores søde og smukke blonde toppe rigtig godt sammen med alt lige fra en maxinederdel i tilbagelænet bohemestil til de mere cool cargobukser.

 

Med en blonde top kan du dermed skabe mange fine outfits, uanset hvad dagen bringer.

 

Blonde toppe til din personlige stil

Selvom vi her hos ByBaunbaek elsker bohemestilen og gerne vil inspirere dig til en kvindelig stil i lyse farver, begrænser vores toppe sig naturligvis ikke kun til bohemestil. For kan du også godt lide det lidt mere rå udtryk med stramme bukser, sorte støvler og en læderjakke, er flere af vores blondetoppe også perfekt egnet til et feminint touch i det rå univers.

 

Om du er til bohemestil, og alt hvad det lægger op til af femininitet og personlig stil eller noget helt andet, vil det ikke tage dig lang tid at finde en flot blonde top, der passer til netop din stil.

 

Vi tør næsten vove at påstå, at enhver kvinde har brug for en smuk blonde top til hurtigt og nemt at kunne skabe et lækkert outfit på travle morgener eller til en dag med masser af selvtillid, hvor den blomstrede nederdel og støvler med frynser mangler prikken over i’et.

 

Skønne blondetoppe fra Rosemunde

En af vores favoritter blandt udvalget af blondetoppe er Rosemunde. Det er et populært mærke, som er kendt for at føre flotte toppe i både rolige bohemefarver samt i mere opsigtsvækkende farver. Størstedelen af udvalget er fra Rosamunde, da vi godt kan lide, at toppene er af en blød og lækker mix af silke og bomuld, som får produkterne til at emme af høj kvalitet. For det er netop det, bohemetøj også er kendetegnet for – og det kan vi sikre med blondetoppe fra Rosemunde. Køber du en blonde top hos os fra Rosemunde, får du et produkt, der er meget strækbart og derfor passer perfekt på din krop.

 

De forskellige modeller her på siden kan du style for sig selv eller f.eks. sammen med en lækker cardigan. Toppene er ret nemme at style og går med alt lige fra stramme jeggings til jeans designet med blonder på siden. Det er moderne og lækkert – præcist som vi forventer det af bohemetøj.

 

Udover Rosemunde fører vi også blondetoppe fra BrendaCr og Tina Wodstrup, der komplimenterer en tøjstil inspireret af boheme på bedste vis.

 

Lækre materialer i høj kvalitet

Bohemetøj må gerne give en følelse af luksus. For at det kan lade sig gøre, skal materialerne i din blonde top selvfølgelig også være derefter. For vælger du ikke kun efter farver og designs men også efter, hvordan tøjet føles på din krop, er bohemetøj og toppe lige noget for dig.

 

Vores blonde toppe er blandt andet lavet i følgende materialer:

 

 • Polyester
 • Silke
 • Bomuld
 • Viscose

 

Ligesom et flot design og rolige douchefarver for os er af højeste prioritet, så er sammensætningen af materialerne det også, da de har stor betydning for, hvordan du oplever vores tøj. Bohemetøj skal være lækkert, luksuriøst og tilbagelænet – men den tilbagelænede og luksuriøse stemning opnås kun, hvis materialerne er i orden.

 

 

Mix en blonde top med andet bohemetøj

Hvis du har forelsket dig i en blonde top fra vores sortiment, men også godt kunne tænke dig at finde noget andet tøj, der matcher stilen, kan vi anbefale dig at tage et kig i vores brede sortiment af lækkert bohemetøj.

 

En blonde top passer som sagt til stort set alt. Derfor kan du med fordel style den med et par lækre silky cargobukser eller måske en lækker blomstret nederdel i rosa eller hvid. Vi har et stort og bredt udvalg af bohemetøj til kvinder, der er meget til blonder og kjoler eller kvinder, som har det bedre i afslappede bukser og blondetoppe, uden at gå på kompromis med den feminine stil.

 

Boheme kan rigtig meget for mange kvinder, og derfor håber vi også, at vi med vores varierede udvalg af blondetoppe kan inspirere dig til en stil, hvor du fremhæver din personlighed og kvindelighed. For det fortjener alle kvinder – og det er det, bohemetøj kan hjælpe dig med gennem dets detaljer, pasform og farver.