.mgs-gdpr-cookie-notice {display:none;}

Blonde kjoler

Med en blondekjole er der næsten ingen grænser for den mængde af lejligheder, du kan være klædt på til. En blondekjole vil eksempelvis være helt oplagt til forskellige festlige begivenheder, hvor du gerne vil udstråle lidt ekstra elegance og femininitet.

11 varer

Stigende orden
 1. Victoria&Isaac lang bohemien kjole med Muslinge 3026 Hvid
  Nyhed
 2. issyma beach dress 22039 Flere farver
  Nyhed
 3. issyma blonde tunika 22044 Flere farver
  Nyhed
 4. issyma blonde kjole 22044 Flere farver
  Nyhed
 5. Miss Azur lang blonde kjole Hvid
  Nyhed
 6. Carla Giannini Elsa Blonde tunika 14034 hvid / guld
  Nyhed
 7. Carla Giannini Elsa Blonde kjole 10872 hvid / guld
  Nyhed
 8. New Sunshine Plussize Boho Tunika
  Nyhed
 9. Choklate judy blonde kjole v neck taupe
  Nyhed
 10. Catherine Style Bobo Glam Blonde tunika CS700 Hvid
 11. By baunbaek Winni strik kjole kvinde hvid
  Udsalg
  By baunbaek Winni strik kjole kvinde hvid
  Fra 180,00 DKK Normalpris 349,00 DKK

11 varer

Stigende orden

 

Kjoler med blonder

Samtidig kan en løstsiddende blondekjole give dig et helt særligt bohemelook, som både kombinerer det forfinede og afslappede på en gang. På denne måde er en blondekjole er altså et oplagt køb at overveje for dig, der har interesse i at eje en smuk kjole, som kan gøre dig ekstra flot i et væld af situationer.

Hos Just A Girl synes vi, at alle kvinder skal have mulighed for købe en lækker blondekjole, som passer til deres økonomi og personlige stil. Her på siden kan du derfor finde forskellige flotte blondekjoler til meget favorable priser.

 

Blonde kjoler fra ByBaunbaek

Hos ByBaunbaek finder du forskellige og smukke blonde kjoler til kvinder, der godt kan lide at klæde sig feminint på og gerne vil udvide eller forny klædeskabet. Vores flotte blondekjoler er i stilen boheme, som er en populær og romantisk stil, der giver enhver kvinde et feminint look.

Blonde kjoler i boheme er særligt gode for dig, der godt kan lide at udstråle ro gennem dit tøj, da stilen netop er kendetegnet ved at gøre brug af rolige naturfarver i pæne og behagelige snit. Vores udvalg af blonde kjoler er meget forskellig og varieret, så vi har helt sikkert en kjole, der passer til dig.

Det særlige ved kjoler med blonder er, at de som regel er lidt mere pyntede og detaljerige sammenlignet med hverdagskjoler og andre mere afslappede kjoler. Det gør dem perfekte til at få et personligt og feminint look.

 

Blonde kjoler i flere farver

Hvis du godt kan lide at klæde dig i bohemetøj og blonde kjoler, kan vi glæde dig med, at du her på siden kan finde kjoler med blonder i forskelligt udseende.

 

Det betyder, at du kan finde:

 

 

Dette er blot et lille udsnit af, hvad du kan finde af forskellige typer af blonde kjoler her på siden. Når du klikker dig igennem udvalget, vil du kunne se, at kjolerne er i sarte farver, som spænder over alt lige fra rosa og hvid til khaki og beige. Boheme stilen byder derfor på lidt af hvert, hvilket giver dig et varieret udvalg at vælge imellem, hvis du gerne vil forkæle dig selv med en ny garderobe.

 

Blondekjoler med flotte detaljer

Bohemestilen er rigtig god til dig, hvis du godt kan lide tøj med fine detaljer og flotte snit. Det afspejler vores udvalg af blonde kjoler også, da du finder:

 

 • Korte og lange kjoler med blonder i de flotteste mønstre
 • Løstsiddende og tætsiddende blondekjoler
 • Ærmer i flotte snit med mange detaljer
 • Kjoler med high low effekt
 • Kjoler med feminine flæser

 

Med de forskellige valgmuligheder ved blonde kjoler i bohemestil, kan du style tøjet på mange måder for at få det rette og kvindelige look, du gerne vil have. Udover de fine og flotte detaljer på blondekjolerne, er flere af dem også designet med et løst snit, hvilket gør dem behageligt at have på samtidig med, at det giver et afslappet og feminint look.

 

Mange forskellige looks

Med en blondekjole i bohemestil er det nemt at style den sammen med andet tøj og tilbehør i din garderobe, hvilket kan skabe mange forskellige looks. Hvis du f.eks. sætter et par stiletter i douchefarver og nogle enkle smykker til en sort eller hvid blondekjole, har du på et øjeblik et enkelt, lækkert og feminint outfit til en festlig begivenhed.

Sætter du i stedet en blondekjole i bohemestil sammen med et par fede sneakers og en denimjakke, har du et outfit, der gør sig rigtig godt til hverdagen. Blonde kjoler i boheme giver mange muligheder for looks, som kun begrænses af, hvad du har lyst til.