.mgs-gdpr-cookie-notice {display:none;}

Boheme tøj i store størrelser

God stil kender ikke størrelse, og skønhed har mange former. At finde smart tøj til kurvede kvinder kan dog være en udfordring. Derfor har vi hos Just A Girl en X-Large kategori med tøj, som er specielt udvalgt til de større størrelser, hvor pasformen er afgørende og er samtidigt også valgt ud fra, hvad der er mest populært i vores sortiment.

Varer 1-12 af 31

Stigende orden

Varer 1-12 af 31

Stigende orden

 

Boheme Plus Size

En kurvet kvinde skal ikke gå på kompromis eller skjule sin krop men derimod finde tøj, der komplimenterer hende og sidder godt. Om du er på udkig efter udetøj, hverdagstøj eller det lidt finere, så er det muligt at finde det i de større størrelser her på siden – overdele såvel som underdele.

 

God stil begrænser sig ikke til størrelse, og det gælder heller ikke for bohemestil. Hos ByBaunbaek finder du derfor masser af smart og lækkert boheme tøj i store størrelser til store kvinder. Vi har masser at gå på opdagelse i med designs, der giver dig frit spil til at udtrykke din personlighed. For det er netop det, boheme kan.

 

Smart og kvindeligt tøj til smukke og kurvede kvinder kan være en udfordring. Derfor har vi samlet en kategori med boheme tøj i store størrelser, som er sat sammen ud fra, hvad der er populært i vores sortiment, men som samtidig tager hensyn til en flot og kvindelig pasform.

 

Kurvede kvinder er flotte i boheme tøj. Derfor behøver du ikke gå på kompromis med din krop, for hos os finder du tøj, der komplimenterer dig og sidder godt. Hvis du er til boheme tøj og dets rolige og feminine udtryk, er du kommet til det rette sted.

 

Stort udvalg af boheme tøj i store størrelser

Hvis du er glad og begejstret for boheme tøj, har du god mulighed for at finde noget nyt til garderoben hos os, da du finder:

 

 

Som du kan se, har vi et meget varieret og spændende udvalg af boheme tøj i store størrelser, hvorfor du ikke behøver lade dig begrænse, hvis du gerne vil forny garderoben. Vores boheme tøj i store størrelser kan fås i forskellige og flotte douchefarver og designs, så du kan finde netop det, du er på udkig efter.

 

Læg gerne mærke til, at du finder alt lige fra udetøj og hverdagstøj til tøj i den lidt finere afdeling, når den står på fest eller fejring.

 

Få det rette look med bohemetøj

Med de mange muligheder og styles vi har her hos ByBaunbaek, kan du sammensætte tøjet på mange forskellige måder for at opnå det look, du gerne vil have. Hvis du er til en underspillet, stilfuld og på samme tid romantisk stil, er mulighederne helt åbne for dig med vores udvalg af boheme tøj i store størrelser.

Roen og romantikken i bohemetøjet kommer til udtryk i vores kategori ved toppe i afdæmpede douchefarver, kjoler med flæser, langærmede t-shirts med blonder og bluser med flotte detaljer.

 

Kvinder med kurver skal ikke gemmes væk. Derfor finder du også boheme tøj i store størrelser hos ByBaunbaek, der sidder tæt til kroppen med en pasform, der komplimenterer dine kurver. Kvinders former skal vises frem, og det kan du på en feminin og stilfuld måde med bohemetøj.

 

Forny din garderobe

Det er dejligt at forny garderoben med nyt og lækkert tøj en gang imellem. Med vores varierede udvalg af boheme tøj i store størrelser, har du god mulighed for at forny din garderobe og din tøjstil med styles, der fremhæver din personlighed og den kvinde, du er. Vi udvider hele tiden sortimentet, så du kan klæde dig på i farver og designs, som du føler dig godt tilpas i.