Hvide kjoler

En hvid kjole er et fantastisk køb for enhver kvinde, som godt kan lide at bruge sit tøj til at udstråle femininitet og elegance. Selvom du kan få hvide kjoler i mange forskellige udformninger og materialer, har de nemlig alle det til fælles, at deres hvide farve giver dem et særligt forfinet udseende. 

Varer 1-12 af 43

Stigende orden
 1. HIRONDELLE t shirt kjole Flower 8021 Hvid
  Nyhed
 2. Lily Mcbee Tulle Tyl layer kjole 606345 cream
  Nyhed
 3. Golden Days lang strik kjole 108 Hvid
 4. BELLERINA Tunika kjole 8072
  Nyhed
 5. Catherine style boho blonde top 512 hvid
  Nyhed
 6. Miss Azur Anne kjole 85675 Hvid
  Nyhed
 7. Miss Azur blonde midi kjole 0018 Hvid
  Nyhed
 8. NEW SUNSHINE Simone Boho Kjole 85859 hvid
  Nyhed
 9. NEW SUNSHINE tunika kjole med Guld broderi 6719 hvid
  Nyhed
 10. NEW SUNSHINE Boho Blonde tunika 6707 hvid
  Nyhed
 11. CMP Lang Silke kjole 3500 Hvid
  Nyhed
 12. CAPUCINE Sofia boheme kjole 037 Creme
  Nyhed

Varer 1-12 af 43

Stigende orden

Hvide kjoler fra ByBaunbæk

Hvide kjoler trender og er topmoderne i øjeblikket. En hvid kjole er nemlig ikke længere kun forbeholdt konfirmanden eller bruden – de kan sagtens bæres til hverdag og andre festlige lejligheder, hvor du gerne vil vise dig frem fra din bedste side.

Hos ByBaunbaek er vi vilde med hvide kjoler, fordi de matcher bohemestilen rigtig godt. Hvid er en rolig, naturlig og meget feminin farve, som du kan matche med forskellige farver, accessories og sko. En hvid kjole kan derfor forvandles til et væld af fede og feminine outfits.

Fordi vi ikke kan få nok af hvide kjoler, har vi samlet et godt udvalg af kjoler med forskellige snit, pasform og detaljer, så du uanset præferencer kan finde en kjole, som du føler dig godt tilpas i og kan vise dig frem i til både hverdag og fest.

 

Hvid maxi kjole  

Maxikjoler i bohemestil er fantastiske, fordi de kan bruges til lidt af hvert. For udover at være den perfekte sommerkjole sammen med et par søde sandaler og flotte smykker, kan en hvid maxi kjole også bruges til en skøn havefest eller en stor fødselsdagsfejring. Afhængigt af anledning kan du supplere den hvide maxi kjole med feminine smykker og frisurer.

Men til vores flagrende og løstsiddende maxikjoler i vaskeægte bohemestil, kan du også eksperimentere med fine fletninger og smykker i naturlook for et lækkert og afslappet sommerlook. Find derfor gerne din favorit iblandt vores udvalg af hvide maxi kjoler og tilfør garderoben ekstra femininitet.

Vores hvide maxi kjoler føres i mange forskellige størrelser, så du uanset former og bygning kan finde en kjole, der passer dig perfekt. Husk, du altid er velkommen til at spørge os til råds, hvis du er i tvivl om længden eller størrelsen.

 

Hvid boheme kjole med flotte detaljer

Elsker du at udstråle femininitet og vise din kvindelighed frem for alle, du møder på din vej, bør du nøje overveje at udvide din garderobe med en hvid boheme kjole med flotte detaljer fra vores udvalg. For de er nemlig meget nøje udvalgte og har nogle helt særlige og flotte detaljer såsom:

 

» Blonder

» Frynser

» Flagrende ærmer

» High low effekt

 

Så selvom farven hvid måske synes meget enkel på en kjole, kan du med vores udvalg af hvide boheme kjoler med flotte detaljer få et helt andet look og udtryk, som gør sig godt til både hverdag og festlige lejligheder. Med vores udvalg har vi i hvert fald sikret, at du ikke behøver gå ned på de smukke detaljer, der kendetegner boheme.

 

Hvid kjole med blonder

Elsker du boheme? Og kan du ikke få nok af det? Så er en hvid kjole med blonder et perfekt valg til dig, da de kommer med ret fine detaljer og smukke snit, som fremhæver din kvindelighed og dine former på den bedst mulige måde. Sammen med en flot boheme halskæde eller et par flagrende øreringe er looket helt hjemme – og matcher du også en hvid kjole med blonder med et par fede sneakers eller søde sandaler, kan du være sikker på at få et look, du føler dig godt tilpas i.

I vores udvalg af hvide kjoler med blonder er der bl.a.:

 

» Langærmet maxikjole med blonder i flotte mønstre

» Kortærmet maxikjole med blonder

» Løstsiddende og tætsiddende hvide blondekjoler

 

Med de mange forskellige valgmuligheder for en hvid kjole med blonder kan du altså style dit look på mange måder for at få netop det look, du godt kan lide. Alle kjolerne har flotte detaljer og en behagelig pasform, som gør dem behagelige at have på.

 

Mange looks med en hvid kjole

Med en hvid kjole i bohemestil er det nemt at sammensætte et lækkert look sammen med andet tøj eller accessories i din garderobe. For prøv gerne at sætte en hvid kjole fra udvalget her på siden sammen med et par stiletter i naturfarve og nogle enkle smykker. Så har du pludseligt et meget feminint og smukt outfit til en fest eller en date, hvor du gerne vil vise det bedste af dig frem.

Men, du kan også køre den lidt mere afslappede stil sammen med en af vores hvide kjoler med blonder. De kan nemlig med fordel sættes sammen med et par farverige sneakers og en cardigan eller denimjakke for et smart men alligevel kvindeligt hverdagslook.

Hvide kjoler skal derfor bestemt vises frem og luftes, så snart der er en anledning til det, da de fremhæver det bedste i os kvinder og får os til at føle os naturligt smukke. Med de flotte detaljer, som mange af vores hvide kjoler har, er det desuden nemt at komme til at ligne en million, inden du skal ud ad døren.

 

Hvide kjoler til kvinder i alle aldre

Det fantastiske ved hvide kjoler i bohemestil er, at de får det bedste frem i de kvinder, der bærer dem. Det gælder uanset, hvor unge eller gamle de er, eller hvor høje og lave de er. Boheme omfavner den enkelte kvinde og fremhæver hendes naturlige skønheder – derfor håber vi virkelig, at du kan finde en eller flere kjoler, som springer dig i øjnene og giver dig lyst til at vise dig frem. For vi er sikre på, at du vil føle dig godt tilpas, og at du kommer til at stråle som dagen er lang.

Det er bestemt ikke nogen overdrivelse og det er netop også derfor, at bohemestilen og hvide kjoler vinder så meget frem. Det naturlige og kvindelige dyrkes mere og mere, hvilket vi synes er helt fantastisk.

Hold dig derfor endeligt ikke tilbage, hvis du har forelsket dig i en af vores kjoler og bare må bestille den hjem for at prøve den.

 

Find den perfekte kjole i vores showroom

Vi ved godt, det ikke altid er nemt at beslutte sig for en kjole. For sidder den mon lige så godt på dig? Eller er kjolen for lang? Vil du gerne være helt sikker i dit valg, er du velkommen til at kigge forbi i vores showroom i Kjellerup. Så sørger vi for at hjælpe dig og guide dig til det helt rette valg.

 

Hvide blonde kjoler

Samtidig er den hvide kjole i kraft af sit enkle farveudtryk let at style til en lang række af begivenheder. Ved at tilsætte forskellige accessories i valgfrie farver kan kjolen således bruges til både hverdag og fest. På denne måde er en hvid kjole altså en god investering, der rummer meget potentiale for at blive din nye yndlingskjole, som du kan bruge igen og igen - uanset tid og sted. Her på siden kan du se det brede udvalg af fine, hvide kjoler, som vi forhandler hos Just A Girl.