Rock 'n Blue

Rock ’n Blue eller RockAndBlue som det også hedder, er et populært svensk tøjmærke, der er ejet af House of Saki. Mærket er kendt for flotte og moderne styles til kvinder der ønsker sig noget ekstra lækkert. Deres jakker har en formidabel kvalitet ned i mindste detalje og køber du en vinterjakke fra Rock 'n Blue er det med garanti et køb du ikke fortryder, da du vil få en jakke, der ser ud som ny i lang tid. 

Varer 1-12 af 92

Stigende orden

Varer 1-12 af 92

Stigende orden

 

Shop RockAndBlue hos ByBaunbaek

Hos ByBaunbaek sælger vi kun de nye kollektioner fra Rock 'n Blue. Vi har igen fået et stort udvalg af vinterjakker fra Rock 'n Blue på lager, som sælges til meget stærke priser. Leder du efter en jakke fra andre producenter, kan du finde dem lige her: Gå til jakker.

Rock And Blue er også kendt under navnet Rock ’n Blue og er et svensk tøjmærke, der har fokus på den lækre kvalitet og moderne, stærke designs til den stilbevidste kvinde. Hos ByBaunbaek kan du derfor finde et stort og varieret udvalg af de nyeste trends og styles fra dette svenske tøjmærke, der er ejet af House of Saki.

Ligesom ved de andre tøjmærker, som vi forhandler, kan du helt sikkert finde lige de styles fra Rock And Blue som passer dig allerbedst. På den måde kan du føle dig godt tilpas og samtidig vise din stil og personlighed frem til hele verden.

 

Jakker i mange længder

Hos ByBaunbaek kan du finde et stort og bredt udvalg af vinterjakker fra tøjmærket RockAndBlue Jakkerne er fremstillet i en utrolig kvalitet, som gør de enkelte jakke behagelige og varme at have på. Derudover kan jakkerne fås i flere forskellige styles og designs, alt efter hvad du synes bedst om.

Du kan blandt andet finde jakker i forskellige længder. Det indebærer blandt andet mellemlange modeller og lange modeller. Med de forskellige længder har du dermed god mulighed for at finde lige præcis den slags jakke, som du gerne vil have. Det gælder også, eftersom du både kan få dunjakker og beam dunjakker. Derudover kan nogle jakker fås som figursyet, som løst fit modeller eller i pasform.

 

Lækre farver og materialer fra Rock And Blue

Ud over at kunne vælge imellem forskellige længder, kan du hos ByBaunbaek også finde jakker i forskellige farver fra RockAndBlue. Det betyder, at udvalget bliver endnu større. Du kan nemlig finde jakker i farver som:

 

» Sort

» Hvid

» Grøn

» Grå

» Beige

 

Men det er ikke kun farver, der giver dig et større udvalg af vælge ud fra hos ByBaunbaek. Du kan nemlig også finde jakker med forskellige detaljer såsom guld detaljer og pelskvaste. Med de mange forskellige modeller at vælge imellem, betyder det, at du også har store chancer for at finde den helt rigtige vinterjakker til dig. Med den rigtige jakke kommer du både til at se fantastisk ud, men du kan også snildt holde varmen i vintermånederne. To af de vigtigste kriterier for en vinterjakker.

 

Vinterjakker med pelskraver

Mange moderne vinterjakker har som regel en krave af pels sat fast til jakkens hat. Det er også tilfældet med jakker fra RockAndBlue. Ligesom jakkerne selv, kan pelskraverne også fås i forskellige farver, der både kan være i farvestil med jakken eller skille sig lidt ud. Du kan blandt andet finde vinterjakker med pelskraver i farver som hvid, sort og nuancer af brun. Hvad enten du elsker de mere lyse, gyldne og mørke pelsdetaljer kan du altså finde dem hos ByBaunbaek.

Når det kommer til pelskraverne, kan nogle af disse desuden tages af og på, som det passer dig. Samtidig kan pelsene fra Rock And Blue være fra vaskebjørne eller være snydepelse. Det er derfor også op til dig at beslutte, hvad du foretrækker i din vinterjakke.