.mgs-gdpr-cookie-notice {display:none;}

MOU

MOU

Varer 1-12 af 15

Faldende orden

Varer 1-12 af 15

Faldende orden

 

Hold varmen med bløde Mou støvler

Vinterens garderobe er noget helt særligt – og det bliver det især med lune og vamsede vinterstøvler, som du netop får med Mou støvler. Med dem på fødderne er det slut med at fryse, når du bevæger dig ud i blæsten eller på en frostklar dag.

Hos ByBaunbaek er vi vilde med Mou støvler, da deres enkelthed og naturlighed går rigtig godt hånd i hånd med vores forkærlighed for en romantisk og feminin garderobe. Er du derfor også glad for de feminine snit og romantiske toner i boheme, kommer du til at knuselske Mou støvler.

Vores udvalg af Mou støvler er meget forskellige og har alle nogle særlige detaljer, som får dem til at skille sig ud fra andre vinterstøvler. Må der derfor gerne være lidt glimmer over hverdagen, eller ønsker du at understrege din rolige og romantiske stil, er der støvler til begge dele.

 

Mou sko i høj kvalitet

Selvom det er vinter og koldt, betyder det ikke, at du behøver gå ned på hverken stil eller komfort. Det gør du ikke med Mou sko, da alt deres fodtøj er fremstillet i ægte og blødt fåreskind samt foret med en blød pels og hæklet sammen af uld. Resultatet er de blødeste og lækreste støvler, som du kan style med en langærmet kjole, stramme jeans eller en farverig maxinederdel.

Støvlerne giver dig derfor så absolut mulighed for at fremhæve din feminine side – og har du en dag lyst til at gå i leggins, kan du også det, da Mou sko fremhæver benene på samme måde som en stilet.

Fordi støvlerne er så særlige og har så mange fine detaljer, kan de både styles til hverdagsoutfittet såvel som det lidt mere festlige outfit, når der er noget særligt at fejre. Mou sko er derfor meget mere end bare en vinterstøvle, da de både holder dine fødder varme, men også sætter prikken over i’et på dit outfit og øvrige garderobe.

 

Mou eskimo støvler

Med Mou eskimo støvler, som vi også gerne kalder dem, går komfort og lækkert design virkelig op i en højere enhed. For med Mou eskimo støvler på til dagens outfit, kommer du hverken til at fryse eller får ondt i fødderne, da støvlerne svøber sig behageligt om dine fødder.

Vi har sammensat et forskelligt udvalg af Mou eskimo støvler i forskellige længder og farver, så du kan vælge et eller flere par, der passer godt til resten af din garderobe. De er meget nemme at sætte sammen med dine øvrige outfits i garderoben og kan derfor bruges sammen med alt lige fra den bløde og farverige striktrøje til en skøn og flagrende nederdel.

Har du derfor lyst til at forkæle dig selv og dine fødder med noget skønt til vinter, er Mou eskimo støvler det helt rette for dig. Vi fører støvlerne i forskellige størrelser, så der er til enhver skøn kvinde. Kig derfor endeligt vores udvalg igennem og kontakt os gerne, hvis der undervejs opstår spørgsmål.