.mgs-gdpr-cookie-notice {display:none;}

Bukser

Bukser er et must for kvinder i alle aldre – et klædeskab uden er svært at forestille sig. Bukser kan bruges til enhver lejlighed og kan tones både op og ned alt efter smag og behov. Bukser kan se vidt forskellige ud og ikke alle slags sidder lige godt på alle. Hos By Baunbaek har vi et sortiment, der byder på forskellige typer af bukser og leggings.

Varer 1-12 af 86

Stigende orden
 1. SOGGO Viscose pants 6260 hvid / taupe mønster
  Nyhed
 2. Schilo-Jolie bomulds skjorte sæt 2495 Leo
  Nyhed
 3. SCHILO-JOLIE bomulds leo sæt 2497
  Nyhed
 4. Sandy paris bomuls Buks - Hvid
  Nyhed
 5. Martha Du Chateau - Bukser 5883 - Lily Rose print
  Nyhed
 6. Alma Liberte buks- 9500- Creamy peach flower
 7. Catherine style sæt - Hør look
 8. Alma Liberte - 9500 - BUKS - beige lemon
  Nyhed
 9. Liberte Alma Pants 9500 creamy strawberry
  Nyhed
 10. Alma Liberte - 9500 - BUKS - Stribet
  Nyhed
 11. Azaka Blonde bukser 19364 hvid
  Nyhed
 12. Azaka Blonde bukser 19364 beige
  Nyhed

Varer 1-12 af 86

Stigende orden

 

Boheme bukser

Er du på udkig efter luksus bohemetøj og bukser til kvinder, finder du et bredt og varieret udvalg hos By Baunbaek. Blandt vores romantiske univers af bohemetøj, har vi bukser i feminine og eksklusive designs, der er inspireret af de sarte douchefarver, flotte snit og boho-stilen.

Vi har modeller, der har særligt formende effekter (FREDDY WR.UP). Her er der for eksempel et silikonebånd, som er med til at forme taljen og strategisk placerede paneler, som giver facon. Yderligere er bukserne lavet af et helt særligt materiale med det helt rigtige stretch-indhold så lår, hofter og baller sidder lige, som de skal. Derudover tilbyder vi også leggings i holdbart materiale og luksuriøse farver, som nemt kan bruges til en lækker trøje eller en fin top.

 

Vi elsker boho, og vil gerne give det videre til dig for at give dig en oplevelse af luksus til både hverdag og fest i bukser, du føler dig behageligt til mode i. Det særlige og helt fantastiske ved boheme bukser og stilen generelt er, at det giver dig en følelse af, at det er designet til, at du kan skabe dit eget personlige og unikke look. For det er netop det, du kan med boheme.

 

Spændende udvalg af boheme bukser

Vi har et meget varieret og spændende udvalg af boheme bukser i farver, der er kendetegnet for bohemestilen. Derfor kan du finde styles og designs i farver i farver såsom hvid, sort og khaki, ligesom du også finder jeans med blonde detaljer og casual cargobukser.

 

Vi håber, at vi med vores brede udvalg af boheme bukser kan inspirere dig til en stil med et mere feminint udtryk i lyse farver og flotte designs. Se gerne vores bukser med bindebånd i douchefarver eller blomstret mønster, som virkelig giver dig et personligt og kvindeligt look.

 

Boheme bukser, der fremhæver formerne  

Hos ByBaunbaek har vi forsøgt at sammensætte et udvalg af boheme bukser, der tager højde for, at kvinder har forskellig smag og forskellige former.

 

Du finder derfor blandt andet:

 

 • Jeans med blonder
 • Cargobukser
 • Jeggings
 • Leggings
 • Sweatpants
 • Højtaljede bukser
 • Silky cargobukser
 • Strikbukser

 

Det betyder derfor, at du har et stort udvalg at vælge imellem, hvilket er perfekt, hvis du gerne vil forny din garderobe eller forkæle dig selv. Boheme bukser er meget forskellige i udseende og design, hvilket gør det nemmere for dig at finde netop det par bukser, du godt kunne tænke dig.

 

Boheme bukser til enhver smag

Ikke én kvinde er ens. Dog kan vi nok godt blive enige om, at mange kvinder går op i deres garderobe. Derfor har vi samlet et bredt sortiment, så du har en del at vælge imellem.

 

Kan du godt lide at fremhæve dine kvindelige former, har vi et stort udvalg af lækre jeans både med og uden blonder alt afhængigt, hvad du godt kan lide. Vil du gerne skjule dine former lidt mere, eller bare have et mere afslappet og casual look, har vi også en del løse og flotte boheme bukser, som er lette og ret komfortable at have på. Med en stilet og detaljerig bluse kan du endda bruge dem til fest.

 

Boheme er en cool og tilbagelænet stil, som vi håber, vores udvalg af boheme bukser afspejler. Vigtigst for os er blot, at du med vores sortiment, føler dig inspireret til at friske din garderobe op eller forny din tøjstil. Ønsket er i hvert fald, at du får lyst til at fremhæve din personlighed og kvindelighed gennem dit tøj.

Bukser er et must for kvinder i alle aldre – et klædeskab uden er svært at forestille sig. Bukser kan bruges til enhver lejlighed og kan tones både op og ned alt efter smag og behov. Bukser kan se vidt forskellige ud og ikke alle slags sidder lige godt på alle. Hos By Baunbaek har vi et sortiment, der byder på forskellige typer af bukser og leggings.

 

For eksempel har vi modeller, der har særligt formende effekter (FREDDY WR.UP). Her er der for eksempel et silikonebånd, som er med til at forme taljen og strategisk placerede paneler, som giver facon. Yderligere er bukserne lavet af et helt særligt materiale med det helt rigtige stretch-indhold så lår, hofter og baller sidder lige, som de skal. Derudover tilbyder vi også leggings i holdbart materiale og luksuriøse farver, som nemt kan bruges til en lækker trøje eller en fin top.