.mgs-gdpr-cookie-notice {display:none;}

Smykker

Mange kvinder kender til følelsen af næsten at være nøgen uden sine smykker. Boheme smykker findes i mange forskellige former og farver og kan være med til at gøre et outfit personligt og specielt. 

Varer 1-12 af 23

Stigende orden

Varer 1-12 af 23

Stigende orden

 

Fremhæv din femininitet med Boheme smykker

Smykker er for mange kvinder det, der fuldender et outfit, eller det som gør, at de føler sig feminine. Hos ByBaunbaek er vi glade for boheme og har derfor også sammensat et lækkert og spændende udvalg af boheme smykker til kvinder, der godt kan lide at stå ved sig selv og udtrykke sig gennem deres stil.

Det kendetegnene for mange af vores boheme smykker er, at de er med perler, skaller og andre detaljer, som gør smykkerne ekstra spraglede. Smykkerne er dermed meget mere end bare et accessorie, da de er unikke og mindst lige så stor en del af outfittet, som nederdelen eller måske kjolen er det.

Elsker du boheme ligesom os, er vi derfor sikre på, at du finder et smykke eller to, som du synes om.

 

Boheme øreringe i forskellige former

Boheme øreringe kan gøre en verden til forskel for en sød boheme kjole, bluse eller strik, da de tilfører ekstra shine og personlighed til outfittet. Kvinder er meget forskellige, og det ønsker vi at imødekomme med vores udvalg af boheme øreringe, som blandt andet består af:

 

» Boheme øreringe med perler

» Twistet hoops

» Boheme øreringe med skaller

» Hoops med sommerfugle

» Kos øreringe med turkis

 

Der er derfor både øreringe til dig, som godt kan lide den afslappede og romantiske side af boheme og til dig, der godt kan lide, når det bliver lidt mere spraglet og farverigt. Det skønne ved boheme er også, at du helt frit kan sammensætte øreringe på kryds og tværs af hinanden, som du har lyst til – og det kan du også med vores udvalg af boheme øreringe.

 

Boheme halskæde med flotte detaljer

Er du også til flotte boheme halskæder, har du med vores udvalg god mulighed for at udtrykke din helt egen og personlige stil. Udvalget byder blandt andet på halskæder med flotte og meget udtryksfulde fjer og perler i forskellige farver samt med muslingedetaljer.

Fælles for vores boheme halskæder er, at de er naturlige og enkle i looket, uden det går udover detaljegraden og femininiteten. De passer derfor perfekt til den søde blondekjole med frynser, den vamsede striktrøje og den flotte t-shirt. Du kan derfor udtrykke dig helt, som du gerne vil med vores fine boheme halskæder.

 

Sammensæt boheme smykker og få det perfekte look

Vores udvalg af boheme smykker kan sagtens sammensættes på kryds og tværs af hinanden og matche forskellige former for looks. Der er både de lidt mere neutrale smykker til hverdagen, ligesom der også er de mere festlige og større smykker, til når du gerne vil give den maks gas på dit outfit og vise, hvem du er.

Smykkerne er i en rigtig god kvalitet og kan bruges af både yngre og modne kvinder, der godt kan lide at klæde sig på med tøj og smykker, der har et feminint og naturligt touch.

Husk, du også altid er velkommen i vores showroom, hvis du ønsker vores hjælp og vejledning til det perfekte bohemelook.