Lange kjoler

Med en lang kjole på kroppen er du sikker på at tiltrække lange blikke til den næste festlige begivenhed, du skal til. En lang kjole kan nemlig medvirke til at give dig et udtryk, som signalerer femininitet og elegance.

Varer 1-12 af 37

Stigende orden
 1. LAST QUEEN lang bohemien kjole med knapper 2260 blå
  Nyhed
  LAST QUEEN lang bohemien kjole med knapper 2260 blå
  Fra 279,20 DKK Normalpris 349,00 DKK
 2. LAST QUEEN lang bohemien kjole 2039 tyrkis
  Nyhed
  LAST QUEEN lang bohemien kjole 2039 tyrkis
  Fra 399,20 DKK Normalpris 499,00 DKK
 3. ROSA FASHION Zebra kjole G70 grå
  NyhedUdsalg
  ROSA FASHION Zebra kjole G70 grå
  Tilbudspris 199,20 DKK Normalpris 249,00 DKK
 4. ROSA FASHION Zebra kjole G70 brun
  NyhedUdsalg
  ROSA FASHION Zebra kjole G70 brun
  Tilbudspris 199,20 DKK Normalpris 249,00 DKK
 5. ROSA FASHION leo kjole 609 grå
  NyhedUdsalg
  ROSA FASHION leo kjole 609 grå
  Tilbudspris 199,20 DKK Normalpris 249,00 DKK
 6. ROSA FASHION leo kjole 609 brun
  NyhedUdsalg
  ROSA FASHION leo kjole 609 brun
  Tilbudspris 199,20 DKK Normalpris 249,00 DKK
 7. ROSA FASHION lang kjole i bomuld 152 Hvid
  Nyhed
  ROSA FASHION lang kjole i bomuld 152 Hvid
  Fra 279,20 DKK Normalpris 349,00 DKK
 8. ATMOSPHERE Amalie Kjole
  Nyhed
  ATMOSPHERE Amalie Kjole
  Fra 359,20 DKK Normalpris 449,00 DKK
 9. Last Queen Nathalia fest kjole 9993 Khaki Guld
  Nyhed
  Last Queen Nathalia fest kjole 9993 Khaki Guld
  Fra 559,20 DKK Normalpris 699,00 DKK
 10. LAST QUEEN lang kjole i beige leo 2206
  Nyhed
  LAST QUEEN lang kjole i beige leo 2206
  Fra 279,20 DKK Normalpris 349,00 DKK
 11. LAST QUEEN lang mønster kjole 2230 Beige
  Nyhed
  LAST QUEEN lang mønster kjole 2230 Beige
  Fra 263,20 DKK Normalpris 329,00 DKK
 12. Lilie Rose Mønster kjole med guld dots 9766
  Nyhed
  Lilie Rose Mønster kjole med guld dots 9766
  Fra 239,20 DKK Normalpris 299,00 DKK

Varer 1-12 af 37

Stigende orden

 

Lange Boheme Kjoler

En af grundene til at lange boheme kjoler signalerer femininitet er, at en lang kjole vil få dine ben til at virke længere og i det hele taget vil fremhæve dine former. Enhver kvinde kan således få megen glæde af en smuk lang kjole, som passer til netop hendes figur og smag. I kraft af den lange kjoles helt særlige kvaliteter forhandler vi hos Just A Girl et nøje udvalgt sortiment bestående af stilede, lange kjoler, som kan gøre din fest endnu mere festlig og mindeværdig. Her på siden har vi samlet alle vores skønne, lange kjoler, så du hurtigt og nemt kan finde frem til din nye drømmekjole.

 

Boheme maxi kjole

Selv når sensommeren og efteråret banker på døren, behøver det ikke begrænse dig i din femininitet eller udstråling, da du hos ByBaunbaek finder et stort og varieret udvalg af flotte boheme maxi kjoler til både hverdag og fest. Alle vores lange kjoler her på siden er i den romantiske og rolige bohemestil i farver, der er inspireret af naturen.

 

En boheme maxi kjole er et oplagt valg for kvinder, der gerne vil bevare den feminine stil, selv når kalenderen og temperaturen udenfor ikke længere frister til korte kjoler og bare ben. Når det er sagt, begrænser en boheme maxi kjole sig naturligvis ikke kun til at blive brugt i køligere tider. Vores maxi kjoler fås nemlig også med stropper, hvilket er perfekt til lange og skønne sommerdage eller på lune dage i foråret, hvor jakken godt kan smides.

 

Boheme maxi kjoler er et feminint og stilfuldt valg, som giver dig mulighed for at udtrykke dig selv og din personlighed yderligere. Klik dig gerne gennem vores udvalg og se, om ikke der er en boheme maxi kjole, der er lige noget for dig. 

 

Boheme maxi kjoler i flotte farver

Alle kvinder fortjener at kunne klæde sig, som de vil. Med maxikjoler i boheme kan du klæde dig feminint og afslappet på, alt imens du udtrykker personlighed. Hvis du elsker at gå i kjoler og finder bohemestilen attraktiv og spændende, har vi sammensat et udvalg til dig med forskellige farver.

 

Du finder derfor en boheme maxi kjole i:

 

» Hvid

» Khaki

» Rosa

» Sort

 

Kjolerne er alle i douche- og bohemeinspirerede farver i et miks af ensfarvede og mønstrede kjoler. Sarte farver er netop, hvad der kendetegner boheme, som vi synes, fremhæver kvindelighed på bedste vis. Forkæl dig selv og din garderobe med at finde din favorit.

 

Boheme maxi kjole med blonder  

Blondekjoler er med sine flotte detaljer, mønstre og feminine snit en favorit blandt mange kvinder, når der skal gøres lidt ekstra ud af hverdagsoutfittet eller klædes om til fest. Hos ByBaunbaek finder du også boheme maxi kjoler med blonder i forskellige farver og mønstre.

Hælder du derfor til kjoler med et ekstra kvindeligt touch, finder du her på siden lange blondekjoler i boheme med eller uden ærmer, som både kan anvendes i hverdagen og til festlige begivenheder. Accessories og stiletter i bohemestil kan gøre meget for dit look, uanset hvad lejligheden er.

 

Boheme maxi kjole i lækre materialer

Hos ByBaunbaek er det ikke kun farver og forskellige typer af kjoler, du kan vælge imellem blandt vores sortiment. For ligesom du kan vælge en blonde kjole eller en blød strikkjole, kan du også vælge en maxi boheme kjole ud fra materiale.

 

Du finder blandt andet maxikjoler i følgende materialer:

 

 • Viscose
 • Chiffon
 • Polyester
 • Polyamid

 

Hvis du har et materiale, du foretrækker blandt andre, har du derfor mulighed for at finde det hos os og vores udvalg af boheme maxi kjoler. Det er forskelligt, hvad man som kvinde føler sig bedst tilpas i, og det har vi forsøgt at tage højde for, så du fortsat kan skille dig ud, som du gerne vil og ønsker det til både hverdag og fest.