Hvis der en ting, som rigtig mange kvinder elsker, så er det kjoler. Det er der en meget simpel grund til, da kjoler oftest er behagelige at have på og udstråler femininitet og elegance. En kjole er den perfekte beklædningsgenstand i mange situationer, da de findes i et varieret sortiment. Uanset hvilket humør du er i, eller hvilken kropsform du har, så findes der en kjole, som vil klæde dig, og som du vil føle dig tilpas i.

 Kjoler fra Just a Girl

 

Til festlige lejligheder kan det være klædeligt at iføre sig en stram, kort kjole og et par flotte stiletter eller måske endda en lang kjole for et mere formelt og ekstraordinært look. Til hverdag fungerer kjoler perfekt med et par flotte strømpebukser, fede støvler og en pæn jakke eller cardigan over. Dette look holder det meste af året, men når solen skinner og varmegraderne begynder at stige, er en sommerkjole det helt rigtige valg. Sommerkjoler skal helst være luftige og lette for at nedkøle kroppen i sommervarmen, og så ser de også bare fine ud med et par søde sandaler og en fletning eller udslået hår. I valget af sommerkjole er materialet altafgørende, da selv korte kjoler i det forkerte materiale kan være varme - så gå efter luftige materialer, som lader huden ånde.

 

BLONDEKJOLEN – DEN PERFEKTE KJOLE TIL HVERDAG ELLER FEST

En kjole, som særligt er værd at fremhæve, er blondekjolen. Blondekjoler findes i et stort udvalg, som gør dem perfekte til mange forskellige begivenheder. Så om end det er til fest eller bare en sommerhverdag, kan en sød blondekjole give et elegant og feminint bohemelook. Til hverdagsbrug kan simple blondekjoler være fine med et par sandaler for en gennemført feminin stil, men hvis du ønsker at bryde looket med mere rå items, kan dette gøres med et par fede sneakers eller en jakke i denim eller skind. Hvis du er interesseret i at finde en smuk blondekjole, som enten kan være afslappet til hverdag eller udstråle et mere formelt udtryk med et par stiletter til aftenbrug, så kan du se det store udvalg af blondekjoler hos By Baunbaek her.

 

BOHEMESTIL - FINT OG AFSLAPPET I EN ELEGANT KOMBINATION

Mange af de blondekjoler, du finder, vil understøtte et bohemelook. Bohemestilen er meget populær, fordi den kombinerer fine, feminine detaljer med noget, som er meget afslappet og ikke mindst behageligt. Dette gøres i en elegant kombination med sarte farver, der er klædelige til rigtig mange, løse og behagelige snit, som samtidig er meget flatterende med flotte blomsterprint, blonder eller flæser. Overordnet set er stilen forholdsvis simpel, men det er de simple items med velovervejede detaljer og smukke farver, der gør bohemestilen virkelig flot.

 

I stilen er kjoler en meget brugt beklædningsgenstand, fordi de netop kombinerer noget feminint og elegant med noget, der er virkelig behageligt og afslappet at bære. Hvis du tænker at en kjole i bohemestil måske ville være noget for dig, kan du se vores store udvalg af kjoler i bohemestil her.