ROCK 'N BLUE – ET POPULÆRT TØJMÆRKE BLANDT DANSKE KVINDER

Det er med god grund, at det svenske tøjmærke, Rock 'n Blue, har vundet en plads i mange danske kvinders hjerter og klædeskabe. Rock 'n Blue eller Rock And Blue designer nemlig overtøj, der får dig til at føle dig ekstra lækker og godt tilpas. Det svenske mærke er inspireret af byens liv med den ungdommelige tilgang til livet, hvor frihed og musik spiller en stor rolle.

Kollektionerne har et typisk skandinavisk og sofistikeret præg, der med god kvalitet og enkelhed gør tøjet ideelt til hverdagsbrug. Tøjet fra Rock 'n Blue er produceret af lækre materialer, der gør det behageligt at gå i og signalerer en afslappet men stilfuld tilgang til hverdagen. Den gode kvalitet gør også, at tøjet ser ud som nyt længe, hvilket er et stort plus, når det kommer til overtøj, som udsættes for lidt af hvert. Overordnet set appellerer kollektionerne fra Rock ´n Blue til det modebevidste, yngre klientel, der går efter tøj, som udstråler kvalitet på en afslappet og underspillet måde, men overtøjet kan bruges af kvinder i alle aldre.

 

 

STILRIGTIGE JAKKER SOM HOLDER ÅR EFTER ÅR

Kollektionerne fra Rock ´n Blue indeholder jakker, som egner sig til mange forskellige situationer. Bl.a. laver virksomheden en række vinterjakker i form af dynejakker, som er et meget praktisk og flot valg af jakke til de kolde måneder. Dynejakkernes funktionalitet og flatterende snit gør dem til den perfekte vinterjakke.

Udover vinterjakker laver Rock and blue også en række skindjakker og andre overgangsjakker i flotte og moderne styles. Overordnet set er alle jakkerne fra Rock ´n Blue præget af flotte og gennemtænkte detaljer i form af eksempelvis lynlåse og syninger. De er produceret af de bedste materialer med pels og skind som gennemgående materialer, der er med til at skabe det skandinaviske og eksklusive look. Derudover fås jakkerne i en række forskellige snit, som hver især egner sig til bestemte kropstyper eller looks. I farvevalget er sortimentet også bredt med forskellige nuancer af naturlige og dæmpede, der hitter sæson efter sæson og dermed gør jakkerne tidsløse.

 

DET BEHAGELIGE ER IN

De naturlige farver bidrager til et minimalistisk og enkelt udtryk og er især kendetegnende for den skandinaviske stil. Fokusset bør være på enkle og gennemtænkte detaljer, som pryder looket. I den skandinaviske stil lægges der stor vægt på valget af gode materialer. Det kvalitetsbevidste materialevalg gør tøj i skandinavisk stil meget komfortabelt, hvilket er grunden til, at stilen er blevet så populær verden over. Når man føler sig godt tilpas, vil det tydeligt blive afspejlet i udstrålingen, der fyldes af energi og selvsikkerhed.

En anden stil, der vidner om, at det behagelige look er på mode, og som på flere punkter læner sig op af den skandinaviske, er bohemestilen. Det er en afslappet livsstil, hvor tøjet udtrykker personlighed og en tilbagelænet holdning til tilværelsen. Modsat den skandinaviske stil er bohéme tøj mere feminint i farvevalg og udtryk. Begge stilarter er meget moderne med deres afslappede og naturlige look, så hvis du er med på den behagelige trend og på udkig efter skandinaviskinspireret tøj fra Rock ´n Blue, kan du se det store udvalg online her.