.mgs-gdpr-cookie-notice {display:none;}

Kjoler

Kjoler kan være diskrete, farverige, vilde, stilede, pompøse, elegante og meget mere. Der er kjoler til alle begivenheder, til alle slags humør og til enhver kropsform. Det kan derfor være rigtigt fedt, hvis man tør klæde sig i noget lækkert og specielt, fremfor altid at ty til enkle, sorte eller hvide kjoler, som kan bruges til alle begivenheder. Her finder du mange forskellige kjoler, som passer til mange forskellige behov.

Varer 25-36 af 221

Stigende orden
 1. Cm lace dress - 8211 - Beige
  Nyhed
 2. Cm lace dress - 8211 - Sort
  Nyhed
 3. Schilo-Jolie Sommer bomulds sløjfe kjole 2769 Hvid
  Nyhed
 4. Schilo-Jolie lang blomster kjole 6353 Pink
  Nyhed
 5. Schilo-Jolie lang blomster kjole 6353 Olive
  Nyhed
 6. Schilo-Jolie lang blomster kjole 6353 Beige
  Nyhed
 7. SCHILO-JOLIE flower dress kort 2646 Light Pink
  Nyhed
 8. SCHILO-JOLIE flower dress kort 2646 Light blue
  Nyhed
 9. SCHILO-JOLIE flower dress kort 2646 pink
  Nyhed
 10. Golden days 6284 - Turkis
  Nyhed
 11. Trois Ka Lang kjole leo & mint
  Udsolgt
 12. New Sunshine Plussize Boho Tunika
  Nyhed

Varer 25-36 af 221

Stigende orden

 

Stort udvalg i smukke boheme kjoler til alle behov

Der er de stramme, tætsiddende festkjoler, som er særdeles velegnede til fest og hverdag. Der er de længere gallakjoler, som gør sig godt til mere formelt brug. Dernæst er der de mere løse sommerkjoler og tunikaer, som fungerer rigtigt godt til hverdagen, hvor man vil pifte outfittet op. Blondekjoler finder du også her i et stort og alsidigt udvalg. Der er med andre ord et bredt udvalg her hos Just A Girl, hvor du kan finde en kjole til enhver begivenhed.

 

Boheme kjoler til den feminine kvinde  

Vil du gerne udtrykke mere femininitet gennem din tøjstil? Hos By Baunbaek finder du et stort og bredt udvalg af boheme kjoler til kvinder, der gerne vil have et mere feminint udtryk i deres stil til både hverdag og festlige lejligheder.

 

Med vores store udvalg af boheme kjoler ønsker vi at inspirere dig og andre skønne kvinder til at opnå den stil, de gerne vil have. Det gør vi gennem lyse og afdæmpede naturfarver samt feminine blonder. Vores boheme kjoler er nøje udvalgt med fokus på et flot snit, så du føler dig tilpas og feminin, uanset hvad dagen byder på, og hvad du vælger at tage på.

 

Hvad enten du ønsker kjoler i strik eller med flotte blonder, korte kjoler eller lange kjoler eller kjoler, som du kan kombinere med et par fede bukser og sko, finder du det hos os.

 

Vores udvalg er inspireret af det romantiske, de feminine blonder, de flotte og sarte douce farver samt boho-stilen. Vi ønsker at tilbyde boheme kjoler til dig, som du føler dig behageligt til mode i, og som giver dig en tro på, at du er en skøn og fantastisk kvinde.

 

Klæd dig efter dit humør med boheme kjoler

Boheme-stilen er en fantastisk og kvindeligt appellerende stil, da den fremhæver det feminine uanset, om du har en dag, hvor der skal være fart over feltet med smil op til begge ører, eller om du modsat har en dag, der gerne må være i et mere tilbagelænet tempo.

 

Naturfarver og jordfarver i blød creme, lysebrun, brun og rosa gør sig rigtig godt til den feminine kvinde, der gerne vil klæde sig pænt og stilbevidst på, uanset hvad dagen og humøret bringer. Se gerne vores boheme kjoler med blomsterprint og fræser til dage, hvor et livligt look er lige dig eller se vores simple og feminine strikkjoler til en dag i afslapningens tegn. 

 

Uanset hvad du har lyst til at klæde dig i, eller hvad humøret giver dig lyst til at klæde dig på med, kan vi hjælpe dig godt på vej med vores brede og alsidige valg af smukke boheme kjoler. Boheme kjoler fremhæver det bedste i dig – og det synes vi, du fortjener.

 

Få en stilsikker garderobe med boheme kjoler

Der er ikke noget, vi hellere vil end at inspirere dig til en stilsikker og moderigtig garderobe med boheme kjoler, der får dig til at føle dig godt tilpas. Vi har derfor nøje udvalgt vores kjoler, så du kan få lyst til eller blive inspireret til at gøre din garderobe endnu mere feminin, end hvad den måske allerede er. For er der noget, boheme-stilen kan, så er det at fremhæve det kvindelige i dig.

 

Vores billige priser og smukke styles gør det nemt for dig at skabe eller bevare din stilsikre garderobe. Med stilsikkerhed kommer også mere selvsikkerhed, da du føler dig tilpas i det tøj, du har på. Hos os er det et mål at fremhæve dine bedste kvindelige sider gennem vores smukke boheme kjoler, da det skaber de perfekte rammer for en god dag.