Sko & Accessories

Et outfit er ikke helt komplet, hvis ikke det er stylet med nogle lækre sko og flotte accessories, der passer til. Derfor har vi her på siden lavet en kategori udelukkende med de lækreste sko og fedeste accessories, som går hånd i hånd med vores øvrige udvalg af boheme tøj.

Filtrer

Shop by Category
 1. Sko 101
 2. Smykker 25
 3. Accessories 54

Varer 25-36 af 181

Stigende orden
 1. Mou eskimo støvler KIDS FK101000B STME
  Nyhed
 2. Mou eskimo støvler 24 kvinde FW101000A ELGRY
  Nyhed
 3. Mou eskimo støvler 24 kvinde FW101000A VAN
  Nyhed
 4. Mou eskimo støvler 24 kvinde FW101000a CHA
  Nyhed
 5. Mou eskimo støvler kvinde inner wedge tall DUPKBR
  Nyhed
 6. Mou eskimo støvler 24 kvinde FW101000a DKST
  Nyhed
 7. Mou eskimo støvler kvinde inner wedge tall STME
  Nyhed
 8. Mou eskimo støvler 24 kvinde STME
  Nyhed
 9. Mou eskimo støvler 24 kvinde FW101000a NGRE
  Nyhed
 10. Mou eskimo støvler 24 kvinde FW101000a BKBK
  Nyhed
 11. Mou eskimo støvler kvinde inner wedge tall BKBK
  Nyhed
 12. Mou eskimo støvler kvinde inner wedge tall PKBRO
  Nyhed

Varer 25-36 af 181

Stigende orden

 

Sko og accessories hos ByBaunbaek

En feminin kvinde, der går op i sit udseende, skal bestemt ikke gå på kompromis med hverken sko eller accessories, men skal i stedet finde de sko, den taske eller de smykker, der passer hende bedst. Om du er på udkig efter nogle behagelige sneakers eller nogle søde øreringe, finder du det her på siden – i mange forskellige varianter.

 

Indianer sko

Kan du bedst lide det, når det er let og behageligt? Der er nærmest ikke noget bedre end bløde og behagelige sko, der samtidig ser helt fantastiske ud – og det gør indianer sko. Det er de absolut perfekte sko til foråret og sommerens dejlige varme.

Med et par indianer sko på, bliver dit outfit bestemt ikke kedeligt at se på, da de skaber et skønt bohemelook. Den lette og ofte lysebrune sko er perfekt til et afslappet og tilbagelænet hverdagsoutfit, men kan også sagtens gå sammen med en flot kjole til en festlig lejlighed. Ellers er de også perfekte med en nederdel og løs striktrøje, da det giver et stilrent outfit med skønne bohemevibes.

 

Sko med frynser

Sko med frynser kan noget, som andre sko ikke kan. De er lidt mere vovede end andre sko og støvler, men er gode til dig, der gerne vil skille sig lidt ud på den afslappede måde. Sammen med et lækkert hverdagsoutfit er der ingen tvivl om, at du indtager dagen og rummet med stil.

Vores sko med frynser er fremstillet i de lækreste materialer og med en kræsen for detaljerne – det gælder uanset, om du er til høje sko med frynser eller foretrækker en frynse sandal med hæl.

 

Indianer sko med frynser

Vores indianersko med frynser er meget populære – og det kan vi også godt forstå. For med dem sammen med en af vores flotte kjoler eller nederdele, bliver det ikke mere boheme og charmerende end det.

Vi forsøger hele tiden at opdatere vores udvalg, så der er indianer sko med frynser for enhver smag men også til forskellige årstider, så du ikke behøver gå og vente hele årstider på at få lov til at gå med frynser igen.

 

Du finder derfor:

» Sandaler med frynser

» Høje sko med frynser

» Støvler med frynser

 

Klæd fødderne godt på med indianersko med frynser og bliv den bedste og smukkeste version af dig selv året rundt.

 

Er du i tvivl om størrelsen, eller vil du gerne have hjælp til at sammensætte et outfit, er du velkommen i vores showroom. Her venter der dig en verden af de lækreste bohemestyles, som du kan sammensætte til det perfekte look. Vi hjælper dig også gerne med vores bedste tips til indianersko med frynser og boheme over telefon eller mail.