Sko

Mange kvinder kender til følelsen af næsten at være nøgen uden sine smykker. Smykker findes i mange forskellige former og farver og kan være med til at gøre et outfit personligt og specielt. 

Filtrer

Shop by Category

Varer 37-48 af 101

Stigende orden
 1. Karen sneakers 11-911 kvinde sort
  Nyhed
 2. Karen sneakers 11-911 kvinde beige
 3. Sabrina sneakers 11-08 rosa kvinde
  Nyhed
 4. Bella sandal Kvinde 6691 rosa
  Udsalg
  Bella sandal Kvinde 6691 rosa
  Fra 120,00 DKK Normalpris 280,00 DKK
 5. Bella sandal Kvinde 6691 sort
  Udsalg
  Bella sandal Kvinde 6691 sort
  Fra 120,00 DKK Normalpris 280,00 DKK
 6. Bella sandal Kvinde 6691 beige
  Udsalg
  Bella sandal Kvinde 6691 beige
  Fra 120,00 DKK Normalpris 280,00 DKK
 7. Birka sandal dame 3142 sølv
  NyhedUdsalg
  Birka sandal dame 3142 sølv
  Fra 170,00 DKK Normalpris 250,00 DKK
 8. Birka sandal dame 3142 rosa
  Udsalg
  Birka sandal dame 3142 rosa
  Fra 170,00 DKK Normalpris 250,00 DKK
 9. Birka sandal dame 3142 sort
  Udsalg
  Birka sandal dame 3142 sort
  Fra 170,00 DKK Normalpris 250,00 DKK
 10. Chic slippers sølv kvinde DF-6
  Udsalg
  Chic slippers sølv kvinde DF-6
  Fra 110,00 DKK Normalpris 280,00 DKK
 11. Fenja slippers sort kvinde 5036
 12. Kaia sneakers sort kvinde J-28
  Nyhed

Varer 37-48 af 101

Stigende orden

 

Lækre boheme støvler

Sko og støvler er en vigtig del af garderoben, da de er med til at understrege og sætte prikken over i’et på outfittet. Med lækre og flotte støvler på kan dagen indtages med stil uanset anledning og årstid.

Hos ByBaunbaek er vi vilde med boheme støvler, da de skiller sig ud og giver et særligt touch til boheme kjolen eller de stramme jeans. Naturligheden og detaljegraden gør det muligt for enhver kvinde at skille sig ud på sin helt egen måde. Det er vi helt vilde med – og er du også til både feminine og flotte boheme støvler, er vi sikre på, at du finder nogle, der matcher netop din garderobe.

Vores udvalg af boheme støvler er meget varierende og består af alt lige fra de varme eskimo støvler til smukke høje støvler med hæl og snøredetaljer. Der er derfor lidt til enhver kvinde, uanset om du er til det mere rolige og afdæmpede eller det mere feminine touch.

 

Gå sommeren i møde med boheme sandaler

Fødder elsker varme – og de elsker at blive luftet om sommeren. Med nogle flotte og lækre boheme sandaler, kan du lade dine tæer titte frem og nyde den friske luft og den dejlige sommervarme. Style dine boheme sandaler med en af vores søde blondekjoler eller maxinederdele, og du får det fineste og mest sommerlige outfit, der er perfekt til de varme dage og de lune sommeraftener.

Vores boheme sandaler har masser af fine detaljer og giver kant til ethvert feminint outfit. De er både skabt til hverdagen, hvor det gerne må være lidt afslappet, samt til de skønne grillaftener og sommerfester, hvor der gerne må være lidt ekstra shine.

 

Du finder blandt andet:

 

» Fluffy boheme sandaler

» Boheme sandaler med shineeffekt

» Boheme sandaler med nitter

» Boheme sandaler med flet og kilehæl

» Boheme sandaler med blomsterlignende perler

 

Med de flotte og meget feminine sandaler i sortimentet, kan du vise fødderne frem på flotteste vis.

 

Fuldend looket med boheme sko

Til det fuldendte bohemelook hører sig selvfølgelig også boheme sko. Hos ByBaunbaek finder du både boheme sko til sommer og vinter, der er behagelige at have på, men som også tilfører lækre detaljer til dit samlede outfit.

Vi har både høje feminine støvler med snørebånd, afslappede sneakers, smukke sandaler, vamsede støvler og sko med indianerfrynser. Uanset hvad du bedst kan lide ved bohemestilen, og hvad du foretrækker at fremhæve, har du mulighed for det med det udvalg af boheme sko, du finder her på siden.

Fælles for alle skoene er, at de er i rolige og afdæmpede farver, så de passer godt sammen med det øvrige outfit og accessories, du har på. De stjæler derfor ikke alt opmærksomheden, men tilfører i stedet det sidste touch, så du uanset anledning eller lejlighed kan gå ud ad døren og vise dig frem fra din absolut bedste og smukkeste side.

Vi tilbyder alle boheme sko i de mest gængse størrelser, så stort set alle kvinder med en forkærlighed for boheme kan fylde garderoben med de lækreste sko.