Mærket, Freddy WR.UP®, er en kollektion af tøj, der er blevet lavet af det italienske mærke, Freddy. Kollektionen udkom første gang i 2012, og derefter blev det meget hurtigt rigtig populært. De flotte bukser fik hurtigt meget god omtale - især på sociale medier. Siden dette er mærket kun blevet mere og mere populært for hver ny kollektion.

 

Freddy WR.UP® startede ud som en kollektion af bukse-lignende leggings, men mærket har nu lanceret flere kollektioner af jeans og er endda begyndt på at lancer sportstøj, der også indebærer den populære WR.UP teknologi. WR.UP teknologien er det, der gør WR.UP® bukserne anderledes fra alle andre bukser. WR.UP bukserne har en silikonekant ved bæltekanten på indersiden og andre små features omkring øvre lår, der fremhæver ens former på en flot og naturlig måde, og give din bagdel mere fylde og form.

 Freddy WR.UP®

Der er mange grunde til, at bukserne er så populære. En af dem er uden tvivl, at bukserne har meget høj komfort. Da en størstedel af WR.UP® bukserne er stofbukser, er de særdeles behagelige af have på. De fleste kvinder står ofte i situationen, at de ingen behagelige bukser har i garderoben, da mange slimfit bukser et meget ubehagelige at have på i længden.

 

Freddy WR.UP® findes i mange varianter

Freddy WR. UP startede med at lancere en kollektion af leggings eller stofbukser. Bukserne kom i mange forskellige farver, og den nye WR.UP-teknologi blev hurtigt populær.

Freddy WR.UP® har 6 primære ’grupper’ indenfor deres kollektioner af bukser.

Den mest normale og populære er Freddy WR.UP® Basic, som bare er de helt normale stofbukser. Disse bukser kommer i stort set alle farver og er af samme materiale som leggings. Der er også Freddy WR.UP® 7/8, som kan sammenlignes lidt med petite kollektioner. Freddy WR.UP® 7/8 er til lidt lavere kvinder og piger, og disse anbefales til kvinder med en højde på under 162 cm, hvis man gerne vil have en normal benlængde.

FREDDY WR.UP®

En tredje gren indenfor stofbukserne er Freddy WR.UP® Regular Waist. En ting, som mange nævner om WR.UP® bukserne, er, at de er meget lavtaljede, og derfor har de for nyligt udviklet en kollektion, hvor bukserne er 3 centimeter højere end de normale Freddy WR.UP® Basic, til hvis man ikke bryder sig om alt for lave bukser.


Så er der Freddy WR.UP® Denim, der bare er denimbukser med WR.UP teknologien. Denne model er også meget populær, da de gør WR.UP® bukserne mere naturlige og normale, da det er, som navnet indikerer, cowboybukser, som mange jo er vilde med.

En model, der er noget for sig, er Freddy WR.UP® Sport. Dette er træningsbukser, hvor WR.UP® teknologien er blevet taget I brug. Træningsbukserne har udseende som helt normale træningsbukser, men indeholder alle de samme features som de normale WR.UP® bukser, og de er derfor også en meget populær model.

 

Freddy WR.UP® bukser til ethvert behov

Mange investerer i WR.UP® bukserne, fordi de gerne vil fremhæve deres former, og selvfølgelig give deres bagdel mere form og fylde. Det er selvfølgelig også formålet med bukserne, men der er mange, der tror, at bukserne har en speciel målgruppe, men det er ikke tilfældet. Mange kvinder tror, at WR.UP® bukserne kun er til dem, der har veltrænede ben og veltrænede baller, men sådan er det ikke. WR.UP® bukserne er fremstillet, således alle kan føle sig tilpas i dem, og alle kan bære bukserne uden problemer. Lige meget hvilken kropsform du har, kan du uden tvivl finde et par Freddy WR.UP® bukser, der vil komplimentere dine ben lige præcis på den måde, som du gerne vil have det. Du kan finde vores udvalg lige her