Kun 1 tilbage

Produktnavn Quantity
Freddy Wr UP high waist Skinny Fit Sort-X-Small 1
849,00 Kr.

På lager

Talje: Høj - Pasform: Skinny - Materiale: 80% Bomuld og 20% Elastan. SHAPE EFFEKT - Et individuelt silikonebånd giver facon og former taljen mens bukserne holdes oppe og på plads. FORMENDE EFFEKT
Stof af høj kvalitet med det helt rigtige stretch indhold kombineret med paneler med strategisk placering, som udglatter og former hofter og lår. OPSTRAMMENDE EFFEKT (SE BILLEDET MED DE 5 PUNKTER)
Specialsyninger definerer ballerne og har en opstrammende og støttende effekt 1 – Det anvendte materiale er en bomuldsjersey, som er blevet udviklet til at sikre en opstrammende effekt og ekstrem elasticitet. 2 – Den særlige anatomiske form og de forskellige krumninger i indlægget omkring ballerne giver en formende og opstrammende effekt og løfter ballerne. 3 – Udformningen af skridtet, de anvendte materialer og sømmene får bukserne til at sidde helt til mellem ballerne og skaber en push-up effekt. 4 – Individuelt silikonebånd, som forbedrer pasformen i taljen med ekstra formende effekt. Båndet er placeret i linningen. 5 – Ultralet silikonemembran, som skaber en formende og opstrammende effekt. Membranen er placeret indvendigt i bukserne, i punktet mellem lår og hofte.

* Påkrævede felter

+ -